2020 Peugeot Expert Elektrikli Geliyor. Menzili Kaç km?

2020 Peugeot Expert Elektrikli Geliyor, Opel Vivaro Elektrikli, Groupe PSA Electric LCV, PSA Grubu Elektrikli Araçlar, Elektrikli Ticari Araçlar, 2020 Peugeot Expert Elektrikli Geliyor.

PSA Grubu ataklarını hızlandırıyor. Futbol terimi gibi oldu ama durum gerçekten tam olarak bu. Opel’i satın almasının ardından çok daha fazla adından söz eder olduğumuz PSA Grubu bu kez elektrikli ticari araçları ile atakta. 2020 Peugeot Expert Elektrikli Geliyor.

Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

PSA Grubu son üç yılın en çok dikkat çeken üreticisi. Bunu inkar etmek mümkün değil. SUV 3008 ile başlatılan değişim grubun sahip olduğu tüm modellerde etkisini hızla gösteriyor. Peugeot, Opel, Citroen ve DS markalarından oluşan PSA Grubu şimdilerdeyse hafif ticari araçlarıyla atağa kalktı. Durmak bilmeyen yeniliklere bu kez Peugeot Expert, Citroen Dispatch ve Opel Vivaro eklendi. 2020 yılından itibaren bu modeller elektrikli olarak satışa sunulacak.

2020 Hyundai i30 Virtual Cockpit ile Gelecek?

Groupe PSA’nın Hafif Ticari Araçlar İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Xavier Peugeot şunları söylüyor: “Groupe PSA, ticari ve bireysel müşteriler için kompakt minibüslerin elektrikli versiyonlarını sunarak LCV ürün yelpazesinde beklentileri yerine getiriyor. Ürün yelpazesi Avrupa’da bu segmentteki liderliğimizi güçlendirmeye yardımcı olacaktır. 2021’de tüm LCV ürün yelpazemiz ve binek araçlarımız elektriklenecek.”

Peugeot Expert, Citroen Dispatch ve Opel Vivaro Menzilleri!

50 kilowatt seçenek WLTP döngüsünde 200 km menzil.
75 kilowatt seçenek WLTP döngüsünde 300 km menzil.

Bu tip ticari araçlar için menziller yeterli gibi görünüyor.

Mercedes Maybach SUV 558 Beygir Gücünde Yatak Odası Oluyor!

2020 Peugeot Expert Elektrikli Geliyor.

Araba Habercisi Şubat 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 14. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba