2020 Hyundai i30 Virtual Cockpit ile Gelecek? Sevdiniz mi?

Hyundai Virtual Cockpit Nedir? Hyundai i30 Hyundai Virtual Cockpit, 2020 Hyundai Virtual Cockpit, Yeni Hyundai Virtual Cockpit, 2020 i30 Virtual Cockpit.

Hyundai’nin yeni i30’da dahil olmak üzere kullanmaya başlayacağı kokpit tasarımı açıklanmıştı. Hyundai Virtual Cockpit adı verilen bu yeni tasarım gerçek oluyor. Yeni Hyundai i30 bu kokpit ile gelecek. Sosyal medya hesaplarımdan gelen yorumların hepsini okudum. Bir iki tane iyinin dışında herkesin ortak görüşü bu olmasın Hyundai oldu. 2020 Hyundai Virtual Cockpit Geliyor!

Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Hyundai’nin yakın gelecek dönemden itibaren kullanmaya başlayacağı yeni yaşam alanı tasarımı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Arabalar uzun zamandan beri basit bir ulaşım aracı olmaktan çıktı. Modern bir kokpit için gerekenler son on yılda muazzam bir şekilde değişti. Sürücü kabininde, özellikle de ekranlarda, sürücü ile paylaşılan ve sürekli büyüyen bir bilgilendirme ekranı var. Hyundai Motor Europe Teknik Merkezi İnsan Makine Arabirimi Mühendisi Regina Kaiser, “Otomobillerimizi mükemmel bir şekilde sezgisel ve kullanıcı dostu yapan yeni teknolojiler üzerinde sürekli çalışıyoruz” diyor.

Skoda Vision IN Ne Zaman Satılacak? Yeni SUV Tanıtıldı!

 

Hyundai 3 Boyutlu Gösterge Paneli Nedir?

Son geliştirme aşamasında, gösterge paneli ekranı çok katmanlı bir ekrana (MLD®) değiştirildi. MLD® 6 mm mesafede birbiri ardına sıralanmış iki ekrandan oluşuyor. İki ekran arasındaki mesafe görsellik olarak 3 boyutlu efektlere izin veriyor. Burada grafiğin bir kısmı ön ekranda ve diğer kısmı arka ekranda gösterilerek bu görüntü elde ediliyor. Bu etki, sürücünün dikkatini daha az dikkat dağıtıcı şekilde yönlendirmek için kullanılıyor. Mevcut durumla en ilgili olan bilgiler, örneğin hız sınırı, sürücünün dikkatini çekecek şekilde ön ekrana aktarılıyor.

Makyajlı Renault Megane Tanıtıldı! Ne Zaman Satılacak?

Hyundai Virtual Cockpit Direksiyon Simidi Tasarımı.

Yeni yaşam alanında sürücü, ayarları bir akıllı telefonun düzeni gibi, tercihlere ve kullanım sıklığına göre ayarlanmış ekran başına en fazla beş düğme ile özelleştirebiliyor. Hyundai yeni tip direksiyon simidi de sade ama kullanışlı olacak şekilde planlanmış. Hem gösterge paneli hem de bunun yanında bulunan büyük ekran ile uyum içinde çalışan ve kolay kullanılan kumanda elemanlarına yer verilmiş. Direksiyon simidinin üzerinde oldukça büyük tasarımlı dokunmatik kumanda elemanlarına yer verilmiş. Daha önce Hyundai Virtual Cockpit ile ilgili yaptığımız haberlerde sizlerin yoğun eleştirisi olmuştu. Ancak bu konu ciddi ve yeni Hyundai i30 Kokpit Tasarımı böyle olacak gibi görünüyor. Sanırım bu sisteme de önceden garipsediğimiz diğer sistemler gibi alışacağız.

2020 Hyundai Virtual Cockpit Geliyor!

Benzin mi? Dizel mi? Hibrit mi? LPG mi?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba