2020 Renault Kwid Tanıtıldı! Özellikleri Neler?

2020 Renault Kwid, Yeni Renault Kwid, Renault Kwid yorumları. Renault Yeni SUV Kwid, Renault Kwid özellikleri neler?

Sınırlı ülkelerde satışa sunulan ve bizim göremediğimiz modellerden biri olan Renault Kwid yenilendi. Bu yenileme ile birlikte Renault yönetiminin 2020 Renault Kwid ile daha global bir model olması yönünde araştırmalar yaptığı söyleniyor. 2020 Renault Kwid Yorumları Neler?

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Yeni Renault Kwid için yapılan yorumların başında iddialı bir şekilde yenilenmesine rağmen fiyatının değişmediği dile getiriliyor. Satışa sunulduğu Hindistan pazarında vergiler hariç fiyatı 283 bin rupiden başlıyor. Yani bu fiyatı liraya çevirdiğimiz zaman 24 bin TL yapıyor.

İngiltere’nin en popüler 10 arabası açıklandı!

Yeni Renault Kwid teknik özellikleri neler?

Yeni Renault Kwid teknik özellikler açısından ekonomik motor seçeneklerine yer veriyor. 3 silindirli benzinli motor araçta görev yapıyor. 0.8 litrelik benzinli ünite 54 beygir güç üretirken sadece 5 ileri manuel şanzımanla satın alınabiliyor. 1.0 litrelik benzinli ünite 68 beygir güç üretirmen manuel şanzımanın yanında 5 ileri otomatik şanzımanla da satın alınabiliyor.

2020 Renault Kwid Yorumları Neler?

Mini SUV model Renault Kwid bu motor seçeneğiyle ülkemizde de iş yapar. 8 inç dokunmatik ekran MediaNav Evolution bu tip bir araç için gayet iyi. Yeni direksiyon simidi eskisine oranla çok daha kullanışlı. LED aydınlatma grubunun kullanıldığı yeni yüz tasarımı markanın diğer modelleriyle benzer olmuş.

Yerli Otomobil Tanıtıldı! Yolu Açık Olsun.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba