2020 Skoda Fabia Yeni 2 Paketle Geliyor!

2020 Skoda Fabia Yenilikleri Neler
2020 Skoda Fabia Yenilikleri Neler

2020 Skoda Fabia Yenilikleri Neler? Skoda Fabia Yeni Donanım, Skoda Fabia Yorumları, Yeni Skoda Fabia 2020. 2020 Skoda Fabia Yenilikleri Neler?

Skoda Fabia, 2020 yılına yeni iki model donanımıyla hızlı bir giriş yapmak istiyor. Black ve Comfort olarak tanıtılan paketler hem görsel hem de konfor odaklı olarak tasarlanmış. 2020 Skoda Fabia Yenilikleri Neler?

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Black paketiyle birlikte siyah ön ızgara ve siyah jantlar gibi sportif ögeler sunuluyor. Comfort paketiyle ise Fabia’nın sürüşünü daha keyifli ve konforlu hale getiren ışık ve yağmur yardımı, park sensörleri ve koltuk ısıtması gibi çeşitli donanım seçenekleri sunuyor. Ambition ve Style donanım seviyesinde sunulacak olan Comfort paketiyle ısıtmalı ön cam silecekleri de bu sınıfta sunulmasıyla dikkat çeken bir özellik olarak öne çıkıyor. Her iki donanım seviyesinde de Kessy anahtarsız giriş sistemi tercih edilebiliyor.

203 Beygirlik Hyundai Lafesta Tanıtıldı!

2018 yılında yenilenen Skoda Fabia küçük sınıfta hareketlilik yaratmıştı. Opsiyonel olarak sunulan LED ön ve arka farların yanı sıra Kör Nokta Uyarısı gibi ek güvenlik özellikleri de bulunuyordu. 2020 yılında ise sunulacak iki yeni özel paketiyle popülerliğini korumak istiyor.

Skoda’nın anahtarsız giriş sistemi Kessy, anahtarsız giriş sistemleri içerisinde güvenliğiyle dikkat çekiyor. Kessy anahtarsız giriş sisteminde anahtar hareket sensörüne sahip. Araba anahtarı 15 dakika boyunca hareket ettirilmezse, örneğin bir çekmecede veya masada olduğu zaman radyo sinyali otomatik olarak kapanıyor. Anahtar tekrar hareket ettiğinde radyo sinyali tekrar aktif oluyor. Bu sayede hırsızlık riskini azaltıyor.

Araba Habercisi Dergisi.

"<yoastmark

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba