2021 A3 fiyat listesi Almanya’da nasıl? Yeni Audi A3 Sportback Türkiye’de tahmini kaç para olur?

2021 A3 fiyat listesi.
2021 A3 fiyat listesi.

Dördüncü nesil Audi A3 Sportback her zamankinden daha dinamik, daha etkileyici ve çok daha iddialı olmuş. Euro NCAP çarpışma testine çıkan yeni Audi A3 bu testten yüksek puanlar alarak ayrıldı. 2021 A3 fiyat listesi, 2021 A3 fiyatları, Audi A3 Sportback fiyatları, Audi A3 Sportback fiyat listesi.

Instagram Hesabım

24 yıllık geçmişinde çok önemli başarılar bulunan A3 bence dördüncü nesliyle bu başarıların hepsini geçecektir. Yeni A3 Sportback atletik bir duruş sergiliyor ve yeni tasarım detayları Audi tasarım sözlüğüne tamamen yeni bir motif getiriyor. Yoğun bir ışık ve gölge oyunu kullanılan Yeni A3, altıgen bir ızgara ile son derece çekici görünüyor. Matris LED farlar, dijital gündüz farlarını ilk kez entegre etmiş. Yaşam alanında da her detay birbiriyle inanılmaz bir uyum içinde tasarlanmış. Audi A3 Sportback standart olarak 10.25 inçlik bir sanal kokpit ile birlikte geliyor. Yeni Audi A3 Sportback’deki MMI’nın en büyük özelliği kullanıcıların akıllı telefonlarından aşina oldukları düz menü yapısı ve sembolleri ile basit kullanımı olacak deniyor. Bang & Olufsen Premium Ses Sistemi iddialı bir ses deneyimi sunuyor ve toplam 680 watt güç üreten 15 hoparlör kullanıyor. Yeni Audi A3 Sportback motor kaputunun altında 150 PS 1.5 TFSI (manuel ve S tronic olarak) 150 PS çıkış veren 2.0 TDI motor seçenekleri yatıyor.

Volkswagen Caddy fiyatları açıklandı! 2021 Model Volkswagen Caddy kaç paradan satışa sunuldu?

A3 Sportback’in dördüncü nesline Altın Direksiyon ödülü geldi!

Pazara sunulduğu tarihten bu yana birçok uluslararası ödüle layık görülen ve Premium Kompakt Sınıf’ın simge modeli olan A3 Sportback, dördüncü nesliyle başarılarını devam ettiriyor. “Altın Direksiyon” ödülünün, gurur duydukları güçlü takım performansını temsil ettiğini ifade eden Audi CEO’su Markus Duesmann, “Yeni A3 Sportback, geniş bir hedef kitleye hitap ederken, tasarım ve dijitalleşmede yeni standartlar getirmeye de devam ediyor. Yeni A3 Sportback çok daha sportif, dijital ve son derece bağlantılı olmasıyla okuyucuların ve jürinin beğenisini kazandı.” dedi.
Dünyanın en prestijli otomobil ödüllerinden olan “Altın Direksiyon”, aynı zamanda bu konuda Almanya’daki en eski organizasyonlardan biri. İlk olarak 1976’da düzenlenen yarışmanın 2020 seçiminde, sekiz sınıfa ayrılan 63 yeni model, büyük ödül için mücadele etti. Her kategoride, okuyucu anketinde en çok oyu alan üç model finale kalmaya hak kazandı. 24 modelin katıldığı final, Ekim ayı başlarında DEKRA Lausitzring’de gerçekleşti. Uluslararası uzmanlardan oluşan bir jüri, adayları belirlenen test şemasında yer alan kriterlere göre değerlendirdi.

1996 yılında pazara sunulan ve dört halkalı markanın yeni bir segmentini oluşturduğu için premium kompakt sınıfın kurucusu olarak görülen A3, o tarihten bu yana üç kez; 1996, 2012 ve 2013 yıllarında “Altın Direksiyon” ödülü kazandı. 2020 yılı içinde dördüncü nesliyle yollarda yerini alan A3 Sportback, ilerici tasarımının yanısıra, bilgi-eğlence, süspansiyon ve sürücü destek sistemleri gibi üst sınıftan aldığı yeni özellikleriyle hem başarısını hem de iddiasını devam ettiriyor.

2021 Audi A3 Sportback ne zaman satılacak? 2021 A3 fiyat listesi.

Yeni A3 Sportback Mart ayında Türkiye’de satışa sunulacak. A3 Sportback zorlaştırılan Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız alırken, yolcu güvenliğinden yüzde 89, çocuk güvenliğinden yüzde 81, yaya güvenliğinden yüzde 68 ve teknolojik yardımcılarından yüzde 73 aldı.

2021 Audi A3 Sportback kaç para olur? 2021 A3 fiyat listesi.

Audi A3 Sportback Almanya’da 1 litre 110 beygirlik makine ve manuel şanzımanla 22 bin Euro vergisiz fiyata sahip.

1 litre otomatik şanzımanla satış fiyatı yine vergisiz 24 bin Euro.

1.5 litre 150 beygirlik makine ve manuel şanzımanla vergisiz fiyatı 24 bin Euro.

1.5 litre otomatik satın almak isteyenlerin karşısına Almanya’da 26 bin Euro vergisiz fiyat çıkıyor.

2021 Audi A3 Sportback dizel seçeneği olarak 2 litrelik makineyi kullanıyor. Yeni Audi A3’in Türkiye’de 360 ile 400 bin TL arasında bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağını düşünüyorum.

Volkswagen Caddy fiyatları açıklandı! 2021 Model Volkswagen Caddy kaç paradan satışa sunuldu?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

2021 A3 fiyat listesi.

2021 A3 fiyat listesi.

2021 A3 fiyat listesi.

2021 A3 fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba