Elektrikli SUV Audi Q4 e-tron ve Sportback e-tron için kaç para dediler? Karizmatik elektrikliler!

2021 Audi Q4 Sportback fiyatı.
2021 Audi Q4 Sportback fiyatı.

Elektrikli SUV Audi Q4 e-tron ve Sportback e-tron için kaç para dediler? Karizmatik elektrikliler! 2021 Audi Q4 Sportback fiyatı.

Instagram Hesabım

Audi Q4 e-tron ve Q4 Sportback e-tron tanıtıldı. Elektrikli kompakt SUV sadece tasarımıyla bile ön plana çıkan araçlardan biri olacaktır. Özellikle yüz tasarımına bayıldım. Audi’nin son dönemlerde kullandığı karakteristik yüz çizgilerini başka bir boyuta taşımışlar. Profil geçişlerinde de hareketli bir tasarım kullanarak nefis bir çizgi yakalamışlar. Arkaya doğru coupe formlu inen tasarım arka tarafta yine bol kenarlı ve dinamik görünen bir tasarıma uzanıyor.

Yaşam alanında ilk bakışta hem alttan hem de üstten kesilmiş direksiyon simidi dikkati çekti. İlk bakışta alışkanlık isteyecek bir tasarım olmuş. Ancak premium üreticilerin tamamı direksiyon simitlerini elektrikli araçlarında değiştiriyor. Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Orta konsol üzerindeyse vites konsolunun bulunduğu bölüm havada duruyor. Bu tasarım sayesinde önemli bir kullanım alanını ortaya çıkarmışlar. Bu bölümün alt tarafında 1.5 litrelik su şişesini bile dik koyabileceğiniz bir bölüm ortaya çıkmış. Teknolojinin her damlasını sonuna kadar kullanan yaşam alanında sürücü odaklı tasarım konusunda da zirve noktasına ulaşılmış bir tasarım söz konusu.

2021 Audi Q4 Sportback fiyatı.

Teknik özelliklerine baktığım zaman ilk merak ettiğim menzil oldu. Açıklanan bilgilere göre 520 km’ye varan menzil sunuyorlar. Benim aklım hemen bir yemek molasıyla İstanbul Bodrum yapabilir miyim? sorusuna kayıyor. Evet, bir yemek molası sırasında yapacağım şarj ile bu yolculuğu tamamlayabiliyorum. Üstelik bu sırada 299 PS güç üreten, dört tekerlekten çekişli bir araç kullanıyor olacağım. Açıklanan 0-100 km/s hızlanma performansıysa 6.2 saniye.

Audi Q4 e-tron ve Q4 Sportback e-tron Almanya’da satışa sunuldu. Açıklanan ilk fiyat 41 bin 900 Euro.

Yenilenen Seat Ibiza ve Seat Arona’nın özellikleri neler?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Haziran 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 29. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 29. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

2021 Audi Q4 Sportback fiyatı.

2021 Audi Q4 Sportback fiyatı.

2021 Audi Q4 Sportback fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba