Citroen C5 X Avrupa fiyatları nasıl? Tarzını beğendiğim araç Türkiye’de satışa sunulursa kaç para olur?

2021 Citroen C5 X yorumları.
2021 Citroen C5 X yorumları.

Citroen’in 3 gövde tipini bir arabada birleştirdik dediği Citroen C5 X Avrupa fiyatı nasıl? Buralarda nasıl olur? 2021 Citroen C5 X yorumları.

Instagram Hesabım

Sedan, station wagon ve SUV olmak üzere 3 farklı gövde tipinin dengeli bir şekilde harmanlanmasıyla ortaya çıkan C5 X otomobil dünyasında farklılık arayanları hedefliyor.

Citroen’in yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan C5 X’de; aerodinamik ve başarılı çizgilerle birleştirilen yuvarlak kaslı tasarım, her üç segmentin de en iyi yönlerini bir araya getiren akıcı, dinamik ve zarif bir form ortaya koyuyor. Otomobil, iddialı ergonomisi ve hatları sayesinde sedan sınıfında ayırt edici nitelikler sunuyor.

C5 X’in profili; büyük tekerlekleri ve yerden yüksek bir duruşla, geleneksel sedan modellere göre daha yüksek sürüş pozisyonu sunuyor. Bu yönüyle de SUV özellikleri sergiliyor. Markanın daha büyük hacimli araçlarının tasarım dilinin görüldüğü C5 X’de; uzun motor kaputu, yüksek omuz çizgisi ve güçlü duruşu destekleyen geniş arka çamurluklar ilk bakışta dikkat çekiyor.

Yepyeni Suzuki S-CROSS Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Suzuki S-CROSS’un özellikleri neler?

Çamurluk kemerlerindeki düz ve kalın kuşaklar, aracın karakterini daha da güçlendiriyor. 720 mm çapındaki tekerlekler ise 19 inçlik büyük çaplı, ancak ince tabanlı lastiklerle ve Aero X alaşım jantlarla tamamlanıyor. A sütununun alt noktasından başlayarak tavan çizgisi boyunca uzanan krom çıta da C5 X’in siluetine vurgu yapıyor. C5 X’in gövdesinin altında yer alan mat siyah koruyucu kaplamalar ise sağlamlık ve güven duygusuyla birlikte SUV çağrışımını güçlendiriyor.

C5 X’in tasarım özelliklerinin, yeni bir ruhu yarattığını belirten Citroen CEO’su Vincent Cobée: “C5 X ile zarif bir otomobilde seyahat etme ve dünyayı keşfetmeye başlama yeteneğini ifade eden touring ruhunu yeniden hayata geçiriyor” sözleriyle belirtiyor. Hızla değişen dünyada bir dizi farklı gövde tiplerinin en iyi yönlerini harmanlayan marka, 3 segmentin kesişme noktasında bulunan C5 X ile yeni müşteri beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Benzinli ve plug-in hibrit motorlarla satılacak olan C5 X, bahar aylarında Avrupa’da satışa sunulacak. Tarzını çok beğendiğim Yeni Citroen C5 X İngiltere’de “sadece” dedikleri 26 bin Sterline siparişlere açıldı. Teslimatlar bahar aylarında. Bizde de aynı satış tarihi olabilir.
PureTech 130, PureTech 180 ve Plug-in Hybrid 225 seçenekleriyle satılıyor. Bizim buralarda fiyatı 1 milyon TL olur.

Yeni Honda HRV ne zaman satışa sunulacak? Honda Türkiye tarafından resmi açıklama yapıldı!

Citroen C5 X Boyut Özellikleri

Uzunluk: 4805 mm
Genişlik: 1865 mm
Yükseklik: 1485 mm
Dingil mesafesi: 2785 mm
Aerodinami: 0,291 CX ve 0,673 SCx
Bagaj hacmi: 545 litre

2021 Citroen C5 X yorumları.

2021 Citroen C5 X yorumları.

2021 Citroen C5 X yorumları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba