Yeni Dacia Sandero ve Yeni Stepway 17 Şubat’ta satışa sunuluyor! 2021 Dacia Sandero kaç para olur?

2021 Dacia Sandero fiyatı.

Dacia Türkiye yönetimi yeni modellerin 17 Şubat’ta satılacağını resmen açıkladı. Yeni Dacia Sandero kaç para olur? 2021 Dacia Sandero’nun özellikleri neler? Yeni Dacia Sandero bu fiyatla ve iddialı tasarımla Türkiye’nin en çok satan arabası olmaya aday olur! Yeni Dacia Sandero fiyatı, 2021 Dacia Sandero fiyatı, Yeni Sandero fiyat, Yeni Dacia Sandero kaç para, 2021 Sandero fiyat listesi, 2021 Sandero kaç para?

Instagram Hesabım

Yeni Dacia Sandero’nun fiyat listesi açıklandı. Fransa’da ön sipariş fiyatları açıklanan 2021 Sandero fiyat listesi nasıl? Öncelikle şunu söylemek istiyorum aracın çıplak yani vergisiz fabrika çıkışı fiyatı 6800 Euro’dan başlıyor. Hesap yapacaklar buna göre yapsın.

2021 Dacia Sandero fiyatı.

Dacia Sandero Access 8690 Euro.

Dacia Sandero Essentiel 9890 Euro.

Dacia Sandero Confort 11190 Euro.

Açıklanan bu fiyat listesine baktığım zaman Yeni Dacia Sandero’nun vergisiz fiyatının 85 bin TL’nin altında olacağını ve ülkemizdeki en düşük ÖTV dilimi olan yüzde 45 listesinde yer alacağını görüyorum. Bu fiyatı onu Türkiye’nin en çok satan aracı yapabilir.

Avrupa’da yeni Dacia Sandero teslimatları Ocak sonundan itibaren yapılmaya başladı. Dacia Türkiye yönetimi tarafından yapılan açıklamayla da yeni Dacia modellerinin 17 Şubat’ta satılacağı resmen açıklandı.

Hangi otomobil hangi motor seçeneği hangi şanzıman ve hangi donanım paketiyle en çok satıyor?

Dacia; Sandero, Sandero Stepway ve Logan’ın üçüncü nesillerini geçtiğimiz dönemde tanıtmıştı. Tamamen yenilenen Yeni Sandero, Yeni Sandero Stepway ve Yeni Logan gün yüzüne çıkmışt  Önceki nesillerinin ruhunu koruyarak yenilenen ve erişilebilir fiyatlarla müşterileriyle buluşmaya devam edecekler. Markanın temel felsefesi yalınlık ve güvenilirlikten ödün vermeden daha fazla modernlik, daha fazla ekipman ve çok yönlülük sunuyor. Dacia’nın sunduğu ürünler, bugün her zamankinden daha çok tüketicinin beklentileri ile örtüşüyor. Artan ‘’Bireysel mobilite’’ ihtiyacı, uzun vadeli bir yaklaşımı doğurdu. Bu yaklaşımın merkezinde yer alan otomobil, uzun vadeli ve mantıklı bir yatırım tercihi olarak öne çıkıyor. İşte bu yüzden, müşteriler, daha iyi ve daha erişilebilir bir ürün talep ediyor.

Yeni Dacia modellerinde çağdaş ve dinamik çizgiler kullanıldı

Logan ile tek bir modelden başlayan ve bugün eksiksiz bir ürün gamına ulaşan Dacia, 15 yıldan bu yana otomobilde dönüşümü gerçekleştiriyor. Sandero, 2017’den bugüne Avrupa’nın en çok satan perakende modeli olmayı başardı.15 yılda, Dacia markası otomobil sektöründeki konumunu sağlamlaştırdı. Aidiyet duygusu yaratan ve tercih edilen bir marka oldu. Müşteri odaklı yaklaşımını her zamanki gibi sürdürürken Dacia, modernize edilen 2 yeni modeli ile yeni bir boyut kazanıyor.

Belirgin hatları ve dizayn detaylarıyla Yeni Sandero, daha güçlü bir karakter ve sağlamlığa vurgu yapan tasarımıyla yola çıkmaya hazırlanıyor. Otomobil, bir önceki nesle göre daha eğimli ön camı ve alçak tavanı ile daha akıcı bir görünüme sahip. Yerden yüksekliği artmasına rağmen Yeni Sandero, daha geniş kanallar ve tekerlek yapısı sayesinde daha alçak izlenimi veriyor.

Yeni Sandero Stepway ise, Dacia ürün gamının çok yönlü modeli olarak öne çıkıyor. Yeni Sandero Stepway, SUV DNA’sı vurgulanan ve macerayı çağrıştıran tasarımı ile Yeni Sandero’dan farklılaşıyor. Daha belirgin hatlara sahip kaput, ızgara altındaki krom Stepway logosu sis farlarının üzerindeki eğimli yapı, modeli fark edilir kılıyor.

Tamamen yeniden tasarlanan Yeni Logan’ın (Yeni Symbol) silueti daha dinamik ve akıcı, ayrıca bir önceki nesle göre biraz daha uzun. Otomobilin dinamik çizgisine; akıcı tavan çizgisi ve yüzeyi daraltılmış yan camlar katkıda bulunuyor. Y formundaki farlar, gövdenin hatlarıyla uyumlu jantlar, daha şık tasarıma sahip kapı kolu gibi ayrıntılar Yeni Sandero ile benzerlik taşıyor. Y biçimindeki ön ve arka aydınlatma grupları Dacia’nın yeni ışık imzasını oluşturuyor. Üçüncü nesle daha güçlü bir kimlik kazandıran bu imza, modellerin daha geniş görünmesini sağlıyor.

Dacia Sandero motor seçenekleri

Dacia Sandero SCe 65, TCe 90 ve TCe 100 LPG olarak açıklandı.

2021 Dacia Sandero fiyatı.

 

2021 Dacia Sandero fiyatı.

2021 Dacia Sandero fiyatı.

2021 Dacia Sandero fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba