Yeni Fiat Doblo Groupe PSA ortaklığı ile mi gelecek? Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Tanıtılacak?

2021 Fiat Doblo
2021 Fiat Doblo

2021 Fiat Doblo, Yeni Fiat Doblo, Yeni Doblo ne zaman tanıtılacak, Yeni Doblo ne zaman satılacak, 2021 Fiat Doblo Peugeot Rifter.

Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Tanıtılacak? 2021 Fiat Doblo Ne Zaman Gelecek? Groupe PSA ortaklığı mı bekleniyor? 2021 Fiat Doblo, Yeni Fiat Doblo, Yeni Doblo ne zaman tanıtılacak, Yeni Doblo ne zaman satılacak, 2021 Fiat Doblo Peugeot Rifter.

Instagram Hesabım

Bu sıralar en çok duyduğum sorulardan biri: Yeni Fiat Doblo ne zaman tanıtılacak ve yeni Doblo ne zaman satışa sunulacak? Bu konuda marka tarafından yapılmış net bir açıklama bulunmuyor. Ancak bunu tahmin etmek için kahin olmak gerekmiyor. 2020 yılındaki geliştirme çalışmalarının hızla sürdüğü herkes tarafından biliniyor. Fakat burada markanın bir diğer önemli model serisi olan Egea ailesinin ön planda olması Yeni Doblo’yu biraz arka planda bıraktı. Elbette çalışmalar durmadı ve ekip harıl harıl yeni Doblo için çalışıyor. Buradaki en önemli konu hepimizin bildiği gibi Fiat ve Peugeot birleşmesi. Özellikle ticari araçlar konusunda yaşanan gelişmeler ve gelen itirazlar bu birleşmenin biraz gecikmesine neden oldu. Bu ortaklık tamamlandığı anda yeni Fiat Doblo kendini büyük bir hızla gösterecektir. Burada şimdiye kadar yapılan tahminler 2021 Fiat Doblo’nun Peugeot Rifter ile kardeş olacağı yönünde. Mantıklı olan da maliyetler açısından bu gibi görünüyor. Ancak tasarımın Rifter ile benzer olmasının dışına çıkılacağına kesin gözle bakılıyor. Son gelen bilgilerde Ocak ayı başında Fiat Peugeot ortaklığı ile ilgili en önemli adım atılacağı ve 2021 yılının Mart ayına gelmeden bu ortaklığın tamamlanacağına yer verildi.

Yeni Fiat Doblo Peugeot Rifter kardeşi mi olacak? 2021 Fiat Doblo.

Peugeot Rifter, Citroen Berlingo, Opel Combo ailesinin yeni üyesi Fiat Doblo olacak gibi görünüyor. Farklı bir karaktere sahip olan Doblo aile genlerine sahip olsa bile tasarım konusunda aileden ayrılacaktır. Ticari araç konusunda başarılı olan Fiat markasının aile genlerine sadık kalsa bile tamamen bu özellikle olmamasını bekliyorum. Peki Groupe PSA ve FCA Group yani Peugeot Fiat ortaklığı ne zaman kesinleşecek. 50 milyar dolarlık bu ortaklığın 2021’in ilk çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bu iki grubun birleşmesinden ortaya çıkacak markanın ismi zaten belli olmuştu: Stellantis. Çok yakın bir zamanda Stellantis ile ilgili en net açıklamalar yapılacaktır. Yeni Fiat Doblo ile ilgili bilgiler bu yıl bitmeden bile ortaya çıkmaya başlayabilir. Tahminler Doblo’nun Fiat Strada tasarımıyla çok yakın olacağı yönünde yapılıyor.

2021 Fiat Egea Sedan ne zaman satılacak! Dizel motoru çok daha güçlü! Yepyeni benzinli motor var!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba