2021 Hyundai Elantra fiyatları bugün açıklanıyor! Yeni Hyundai Elantra fiyat tahminim nasıl?

2021 Hyundai Elantra fiyatları.
2021 Hyundai Elantra fiyatları.

Hyundai Türkiye geleneksel tasarımlardan sıkılanların ilgisini Yeni Elantra ile çekmeyi hedefliyor! 2021 Hyundai Elantra fiyatları.

Instagram Hesabım

Hyundai Assan, yeni sedan modelini önümüzdeki hafta (15 Nisan) tanıtacak. Parametrik Dinamik tasarıma sahip araç, sedan sınıfına taze kan getirecek diyorlar. Elantra, markanın dünya çapındaki en popüler ve en çok satan modellerinden biri olmasıyla ön plana çıkıyor.

Hyundai Assan, 2021 yılındaki model atağına Yeni Elantra modeliyle start veriyor. C sedan segmentine farklı bir bakış açısı getirmesi hedeflenen Elantra, özellikle sıra dışı sert ve keskin çizgilerden oluşan tasarım diliyle rakiplerinden ayrılıyor diyorlar.

Hyundai Elantra ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, “Otomotiv dünyasında tüm araçların neredeyse birbirine benzediği bir dönemde daha agresif, daha sportif ve aynı zamanda daha farklı bir tasarım felsefesi benimseyen Elantra modelimizle geleneksel tasarımlardan sıkılan otomobil severlerin ilgisini çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yepyeni tasarım özellikleri ve ayrıştırıcı görünüşüyle oldukça dikkat çekici bir otomobil haline gelen Hyundai Elantra, 15 Nisan’da yapılacak basın toplantısının ardından tüm Türkiye’de satışa sunulacak. 

Yeni Elantra Hybrid, 1.6 litrelik GDI Atkinson çevrimli dört silindirli motora sahip olacak. Elantra Hibrit modelinin ilk açıklanan fiyatı 23,550 Dolar. Vergisiz satış fiyatı 130 bin TL’nin üzerinde olacağı için yüzde 80 ÖTV diliminde yer alacak. Fiyatının 330 bin TL’den başlamasını bekliyorum.

2021 Hyundai Elantra N Line 1.6 lt turbo manuel şanzıman fiyatıysa 24,100 dolar olarak açıklanmış durumda. Hibrit seçenekle N Line seçeneğinin hemen hemen aynı başlangıç fiyatına sahip olmasını bekliyorum. Bu modelin fiyatını hesaplamak gerçekten zor. Bakalım bugün saat 14.00’te düzenlenecek basın toplantısında hepsini öğreneceğim 🙂

2021 model Renault Clio fiyat listesi nasıl?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Nisan 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 27. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 27. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

2021 Hyundai Elantra fiyatları.

2021 Hyundai Elantra fiyatları.

2021 Hyundai Elantra fiyatları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba