Nissan Juke Türkiye fiyatları açıklandı! Küçük SUV Nissan Juke Türkiye’de kaç paraya satışa sunuldu?

2021 Juke fiyat listesi.
2021 Juke fiyat listesi.

Nissan Juke Türkiye fiyatları açıklandı! Küçük SUV Nissan Juke Türkiye’de kaç paraya satışa sunuldu? 2021 Juke fiyat listesi, 2021 Nissan Juke Fiyat listesi, Nissan Juke satışa sunuldu, Nissan Juke kaç para, Küçük SUV modellerin fiyatları.

Instagram Hesabım

Bir dizi ileri teknoloji ile eski nesillerinden aşina olduğumuz aynı tarz ve eğlence anlayışını bir arada sunan yeni Nissan Juke artık gün sayıyor. Juke serisinin ilk aracı, on yıl önce tanıtılmıştı. O zamandan şimdiye kadar kompakt SUV araçlarına yeni bir anlayış getirdi. On yılda yaklaşık 1.5 milyon adet satmayı başardı.

Yeni Nissan Juke’un güç aktarma sistemi, kompakt, hafif, duyarlı ve ekonomik olan küçültülmüş bir turbo motor ile oldukça gelişmiş düzeyde deniliyor. Juke yenilenmiş şasisi ile birlikte eğlenceli, zarif ve olağanüstü güvenli bir sürüş deneyimi de sunuyor. Nissan Ürün Planlama Başkan Yardımcısı olan Marco Fioravanti yaptığı açıklamada, “Nissan hiçbir zaman popüler olanı takip etmedi. Bunun yerine karakteri ve çevik sürüşü ile önderlik etmeyi seçti. Bu yeni model güçlü atletik bir tasarıma sahiptir. Çok sevilen Nissan Juke ProPILOT ve diğer çeşitli akıllı teknolojiler sayesinde benzersiz bir yol deneyimi yaşatmaktadır” dedi.

Tamamen yenilenen Nissan Juke alışılmışın dışına çıktı. Biraz büyütüldü ama yine de B crossover segmentinde iddialı olacak özelliklerini korudu. Araç yeniden tasarlanmış olmasına rağmen Juke nesline özel olan farlar yeni araçta da hala yerini korumakta. Hem eşyalar hem de yolcular için artık daha geniş olan yeni Juke’un arka koltuk diz boyu 5.8 cm ve arka tavan yüksekliği 1.1 cm arttırılmış. Ayrıca bagaj kapasitesi %20 arttırılarak 422 litreye çıkartılmış. Motor kaputunun altında oldukça verimli olan 3 silindirli bir motor yer alıyor deniyor. 1.0 litrelik turbo motor 117 beygir güç ve 180 Nm tork üretiyor. Türkiye’de de sadece bu motor seçeneğiyle satışa sunuldu.

Skoda Türkiye iddialı modeli Scala için Ocak ayına özel DSG otomatik için 219.500 TL dedi!

2021 Juke fiyat listesi.

Yeni Nissan Juke Türkiye’de! 2021 Nissan Juke Türkiye Tanıtımı 26 Ocak 2021 Salı günü yapıldı! 2021 Nissan Juke kaç paraya satışa sunuldu?

Nissan Juke Tekna Manuel 229.900 TL

Nissan Juke Tekna Otomatik 297.900 TL

Nissan Juke Platinum Otomatik 317.900 TL

Nissan Juke Platinum Plus Otomatik 332.900 TL

Nissan Juke Premium Otomatik 349.900 TL

2021 Juke fiyat listesi.

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

2021 Juke fiyat listesi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba