Yeni Nissan Juke Türkiye’de! 2021 Nissan Juke Türkiye Tanıtımı 27 Ocak 2021 Çarşamba günü yapılıyor!

2021 Nissan Juke fiyatı.
2021 Nissan Juke fiyatı.

Nissan Juke Ne Zaman Geliyor, Nissan Juke Ne Zaman Satılacak, 2021 Nissan Juke ProPilot, 2021 Nissan Juke fiyatı, Yeni Nissan Juke fiyatı.

Bir dizi ileri teknoloji ile eski nesillerinden aşina olduğumuz aynı tarz ve eğlence anlayışını bir arada sunan yeni Nissan Juke artık gün sayıyor. Juke serisinin ilk aracı, on yıl önce tanıtılmıştı. O zamandan şimdiye kadar kompakt SUV araçlarına yeni bir anlayış getirdi. On yılda yaklaşık 1.5 milyon adet satmayı başardı. Yeni Nissan Juke Türkiye’de! 2021 Nissan Juke Türkiye Tanıtımı 27 Ocak 2021 Çarşamba günü yapılıyor! Yeni Juke modelleri Türkiye yollarında görüntülendi. Nissan Juke Ne Zaman Geliyor, Nissan Juke Ne Zaman Satılacak, 2021 Nissan Juke ProPilot, 2021 Nissan Juke fiyatı, Yeni Nissan Juke fiyatı.

Instagram Hesabım

Yeni Nissan Juke’un güç aktarma sistemi, kompakt, hafif, duyarlı ve ekonomik olan küçültülmüş bir turbo motor ile oldukça gelişmiş düzeyde deniliyor. Juke yenilenmiş şasisi ile birlikte eğlenceli, zarif ve olağanüstü güvenli bir sürüş deneyimi de sunuyor. Nissan Ürün Planlama Başkan Yardımcısı olan Marco Fioravanti yaptığı açıklamada, “Nissan hiçbir zaman popüler olanı takip etmedi. Bunun yerine karakteri ve çevik sürüşü ile önderlik etmeyi seçti. Bu yeni model güçlü atletik bir tasarıma sahiptir. Çok sevilen Nissan Juke ProPILOT ve diğer çeşitli akıllı teknolojiler sayesinde benzersiz bir yol deneyimi yaşatmaktadır” dedi.

Tamamen yenilenen Nissan Juke alışılmışın dışına çıktı. Biraz büyütüldü ama yine de B crossover segmentinde iddialı olacak özelliklerini korudu. Araç yeniden tasarlanmış olmasına rağmen Juke nesline özel olan farlar yeni araçta da hala yerini korumakta. Hem eşyalar hem de yolcular için artık daha geniş olan yeni Juke’un arka koltuk diz boyu 5.8 cm ve arka tavan yüksekliği 1.1 cm arttırılmış. Ayrıca bagaj kapasitesi %20 arttırılarak 422 litreye çıkartılmış. Motor kaputunun altında oldukça verimli olan 3 silindirli bir motor yer alıyor deniyor. 1.0 litrelik turbo motor 117 beygir ve 180 Nm tork üretiyor. Ancak Yeni Nissan Juke’un en önemli özeliği hibrit seçeneğinin de olacak olması.

2021 Honda City ne zaman geliyor? Yeni Honda City ne zaman satılacak? İşte konuşulan o tarih!

2021 Nissan Juke fiyatı nasıl olur?

2020 Nissan Juke Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Yeni Nissan Juke Türkiye’de! 2021 Nissan Juke Türkiye Tanıtımı 27 Ocak 2021 Çarşamba günü yapılıyor! Yeni Nissan Juke Almanya’da anahtar teslim fiyatı Mart ayına kadar sürecek olan bir kampanyayla 17.150 Euro olarak belirlenmiş durumda. Almanya’da otomobil fiyatlarında yüzde 19 KDV bulunuyor. Kabaca KDV düşüldüğü zaman Yeni Juke’un vergisiz fiyatı 14 bin Euro oluyor. 125 bin TL vergisiz fiyatı olacak olan 2021 Nissan Juke yüzde 50 ÖTV dilimine girecek ve fiyatlandırma bunun üzerinden yapılacaktır.

2021 Nissan Juke fiyatı.

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba