2021 Nissan Qashqai 187 HP güç ve 330 Nm tork üretiyor! Ne zaman gelecek?

2021 Nissan Qashqai
2021 Nissan Qashqai

Yeni Nissan Qashqai’nin elektrikli motorunun şarjı hiç bitmiyor! Peki ama bunu nasıl yapıyor? 2021 Qashqai ePower, 2021 Nissan Qashqai, Yeni Nissan Qashqai, Yeni SUV modeller, Nissan Qashqai yenilendi.

Instagram Hesabım

Nissan Qashqai yenilendi. SUV sınıfının iddialı modeli olan Nissan Qashqai 2021 versiyonuyla gösterildi. Merakla beklenen bu yenilemenin ardından Nissan Qashqai’nin küllerinden doğduğu söylemleri karşıma çıktı. Gerçekten de bu modelin yeni tasarımına ve yeni sunduğu detaylara baktığım zaman bu söyleme yüzde 100 katılıyorum. Tasarımında radikal bir değişim olmasa bile çok etkili dokunuşlar yapmışlar. Özellikle çok daha kaliteli görünüyor olması onun elini güçlendirecek çok önemli bir koz olacak. Yaşam alanında tam beklendiği gibi eksik dediğimiz yönler radikal bir biçimde değişmiş. Yerini aldığı modele göre daha kaliteli ve daha teknolojik bir yaşam alanına kavuşmuş. Bunu yaparken yaşam alanında genişliğin ve bagaj hacmi de dahil olmak üzere eşya yükleme kabiliyetinin de artması onun elini güçlendirir.

2021 Fiat Egea Cross Kaç Para? 2021 Dacia Sandero Stepway kaç para? İşte iki modelin fiyat listeleri!

2021 Nissan Qahqai’nin en büyük yeniliğiyse bildik hibrit motor seçenekleri unutturacak ePower Hibrit sistemi. Bu sistemde araca gücünü elektrikli bir motor veriyor. Bu motor hem sürüş sırasında geri kazanım enerjisi hem de pillerini şarja takarak şarj edilebiliyor. Ancak asıl dikkat çeken bunlar değil. Araçta 1.5 litrelik benzinli bir ünite yer alıyor. Bu ünite sürüşe herhangi bir etki etmezken, bir jeneratör gibi sadece elektrikli motoru şarj etmek için çalışıyor. Yani elektrikli ünitenin gücü tükenmeye başladığında bu motor devreye giriyor ve pilleri şarj ediyor. Bu sayede 2021 Nissan Qashqai’nin elektrikli motorunun şarjı hiç bitmiyor. Bu birliktelikle 2021 Nissan Qashqai 187 HP güç ve 330 Nm tork üretiyor. Bu seçenek iki çeker olarak satışa sunulacak. Yeni Qashqai’de ayrıca 1.3 litre turbo benzinli ünite hafif hibrit teknolojisiyle satışa sunulacak. Bu motor seçeneğinin 138 ve 156 HP güç üreten seçenekleri araçta yer alacak. 156 HP güç üreten seçenek Xtronic otomatik şanzıman ve 4×4 olarak satın alınabilecek. Yeni Nissan Qashqai daha önce yapılan açıklamalara göre Türkiye’de Eylül ayından itibaren satışa sunulacak.

Yeni Audi A3 Sedan ve Yeni Audi A3 Sportback fiyatları açıklandı! İşte 2021 Audi A3 Fiyat Listesi!

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Şubat 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? 2021 Nissan Qashqai

Araba Habercisi Dergisi 25. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 25. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2021 Sayısı’nda neler var? 2021 Nissan Qashqai

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Dacia Duster yoksa bu mu? İşte Dacia Bigster Consept.

Audi elektrikli modellerinde satış rekorları kırıyor.

Yeni Renault Megane geliyor. Yeni motoruyla çok iddialı olur gibi görünüyor.

Yeni Opel Crossland satışa çıktı. Yeni tasarımıyla adını çok daha yukarlara taşır.

Nissan Juke küçük SUV sonunda Türkiye’de satışa sunuldu.

Kült bir otomobilin yeniden doğuşu: Renault 5.

Aile otomobili olsun biraz da hızlı olsun diyenlere: Honda Civic Sedan 182 HP.

Yeni bir lüks otomobil deneyimi sunan Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu.

Peugeot 208 Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni özellikleri ve iddialı tasarımıyla çok ilgi görür.

Volkswagen ticari araçların önemli oyuncusu Caddy en küçük vidasına kadar yenilenmiş versiyonuyla Türkiye’de.

Ezber Bozan Fiat Egea ailesi yenilendi! Aileye Fiat Egea Cross katıldı.

Ticari araçlarda elektrik sayfası açılıyor!

Kompakt SUV sınıfının önemli oyuncusu Seat Ateca’yı test ettik!

2021 Nissan Qashqai

2021 Nissan Qashqai

2021 Nissan Qashqai

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba