2021 Megane Sedan ne zaman satılacak? Renault Türkiye “Sizce sırada kim var?” dedi!

2021 Renault Megane Sedan
2021 Renault Megane Sedan

2021 Renault Megane Sedan, Yeni Renault Megane Sedan, 2021 Megane, Yeni Megane, 2021 Megane Sedan fotoğrafları, Yeni Megane Sedan yorumları.

2021 Renault Megane Sedan tanıtıldı! Yenilenen Renault Megane Sedan iddialı özelliklere sahip oldu! 2021 Renault Megane Sedan, Yeni Renault Megane Sedan, 2021 Megane, Yeni Megane, 2021 Megane Sedan fotoğrafları, Yeni Megane Sedan yorumları.

Instagram Hesabım

Oyak Renault Bursa Fabrikası’nda üretilen Renault Megane Sedan makyajlandı. Büyük beğeni toplayan Megane Sedan, 2016’daki lansmanından bu yana 200.000 adet sattı. Otuza yakın ülkede satılan araç, Renault markasının uluslararası gelişimine önemli bir katkı sağlıyor. Renault Türkiye sosyal medya hesaplarından “Sizce sırada kim var?” diyerek tanıtımlara başladı.

Yeni Megane Sedan, daha verimli performans sunan Pure Vision LED teknolojisinin yanı sıra Renault C-Shape ışık imzasını kullanıyor. Ön tarafta yeni bir tampona ve krom öğeler içeren yeni bir ızgaraya sahip olan araç etkili dokunuşlarla daha kaliteli bir görünüme bürünmüş. Yeni Megane Sedan profil görünümündeyse yeni çamurluk tasarımından ve kapı kolu aydınlatmasından tasarım açısından yararlanıyor. Yeni Megane Sedan, 10,2 inç dijital bir gösterge paneli ile donatılmış durumda. Ayrıca yeni bir 9,3 inç multimedya ekranı da bulunuyor. Araçta çerçevesiz iç dikiz aynası ve klima kontrollerinde krom kaplamalar kullanılmış. 2021 Megane Sedan modelinde sürücü artık daha konforlu ve daha rahat ayarlanan bir sürüş pozisyonu için elektrikli olarak ayarlanabilen bir koltuğa da sahip.

Yeni Seat Leon ne zaman satılacak? Yeni Seat Leon bugün satışa sunulsa Türkiye’de kaç para olacak?

2021 Renault Megane Sedan bu motor seçeneğiyle iddialı olur!

2021 Megane sedan yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını azaltmak için optimize edilmiş verimli 115 HP güç üreten (manuel şanzımanlı) tamamen yeni 1.0 TCe direkt enjeksiyonlu motoru da kullanmaya başladı. Bu yeni motor seçeneğiyle önemli bir satış başarısı yakalayacağını düşünüyorum. Ülkemizde vergi diliminde alt dilimde kalabilecek şansa sahip olması iddiasını artıracaktır. Partikül filtresi ile donatılmış 1.3 TCe motor 140 HP güç üreten versiyonuyla 6 ileri manuel ya da 7 ileri EDC çift kavramalı otomatik şanzıman ile satın alınabilecek. Dizel motor seçeneği konusunda da eli son derece güçlü. Kendisini ispatlayan 1.5 Blue dCi motor 115 HP güç üreten seçeneğiyle hem manuel hem de çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneğiyle satın alınabilecek.

2021 Renault Megane Sedan ne zaman satılacak?

Üretildiği Türkiye’de gerçek bir başarı hikayesi yazan otomobil, 2021’in başından itibaren otuza yakın ülkede satışa sunulacak. Renault Türkiye tarafından şimdi sıra onda denilerek tanıtımlarına başlandı.

Peugeot 3008 Ocak fiyat listesi açıklandı! 2020 ile 2021 model arasında 20 bin TL’ye varan fark var!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 Sayısı’nda neler var?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

2021 Seat Leon Türkiye’de satışa sunuluyor! Yeni Leon’un özellikleri neler?

Hyundai Türkiye’de bir devir kapanıyor! Türk ortak hisselerini Hyundai’ye devrediyor.

Yeni Hyundai Santa Fe Türkiye’de de satışa sunulacak! İşte özellikleri.

Yeni Dacia Sandero iddialı fiyatı ve özellikleriyle en çok satan araba bile olabilir.

Yeni Kia Sorento’dan olağanüstü bir başarı denilen seçim sonucu geldi.

Groupe PSA’nın elektrikli ticari araç üçüzleri büyük ödülü aldı.

Yeni Renault Kangoo hafif ticari araç pazarında tüm dengeleri değiştirebilir.

Şubat ayında satışa sunulacak olan Volkswagen Caddy çok iddialı geliyor.

Yeni Hyundai Tucson Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Kompakt HB sınıfının başkanı Yeni Volkswagen Golf 2021’in yıldızlarından olacak.

Yenilenen Peugeot 3008 özellikleriyle premium sınıfa bile kafa tutar.

Yenilenen Renault Megane Sedan yeni motoruyla Türkiye’de satışa sunulacak.

2021 Renault Megane Sedan

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba