2021 Hyundai Tucson satış tarihi değişti! Tahmini fiyatı Türkiye’de kaç para olur?

2021 Tucson fiyat listesi.
2021 Tucson fiyat listesi.

2021 Yeni Hyundai Tucson Türkiye’de ne zaman satılmaya başlıyor! Tahmini fiyatı Türkiye’de kaç para olur? 2021 Tucson fiyat listesi, Yeni Tucson Fiyat listesi, 2021 Hyundai Tucson kaç para olur, Hyundai Tucson ne zaman geliyor?

Instagram Hesabım

Vision T Concept baz alınarak üretilen Yeni Tucson, kompakt SUV segmentine sıra dışı tasarım özellikleriyle farklı bir bakış açısı getiriyor. Hyundai Tucson aynı zamanda hibrit, plug-in hibrit ve 48 volt hafif hibrit motor seçenekleriyle de Avrupa pazarındaki elektrikli otomobillere alternatif modeller sunmuş oluyor.
Hyundai’nin hemen hemen tüm pazarlarda sunduğu küresel bir model olan Tucson, birkaç farklı fabrikada aynı anda üretilecek. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu Avrupa pazarı için Çekya’daki Nošovice fabrikasında üretilen Tucson, EV’lerin haricinde benzinli ve dizel motorlarıyla yine bölgedeki favori modellerden biri olacak.

Üç elektrikli motor ve dört farklı şanzıman seçeneğine sahip Tucson’da ayrıca iki adet içten yanmalı motor da var. Benzinli ve dizel motorlarla da satışa sunulacak aracın her kullanım amacına uyum göstermesi söz konusu. Güç vaad eden turbo benzinli ve her zamandakinden daha ekonomik dizel 48 volt hafif hibrit, kompakt SUV segmentindeki tüm beklentileri rahatlıkla karşılayacak. Ayrıca üç farklı hibrit seçeneğiyle de hem çevreye hem de yakıt ekonomisine katkıda bulunacak.
Yeni Tucson’da dikkat çeken en önemli motor ise 1.6 T-GDI Smartstream. Hyundai’nin Sürekli Değişken Valf Zamanla (CVVD) teknolojisi ile donatılan bu motor, performansa ve yakıt verimliliğine aynı anda odaklanacak. Hyundai bu motoru kullanarak 265 PS güce sahip bir plug-in hibrit versiyon da sunmuş olacak.

Renault Arkana TCe 140 EDC Zen vergiler dahil Almanya satış fiyatı 27 bin 850 Euro olarak açıklandı!

Yeni Hyundai Tucson Türkiye’de ne zaman satılacak? Yeni Tucson ne zaman satılacak?

Yeni Hyundai Tucson’un Türkiye’de ne zaman satılacağıyla ilgili resmi açıklama yapıldı. Hyundai Assan yöneticileri yeni Tucson’u Türkiye’de bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunacaktı. Ancak Avrupa ile uyum adına Yeni Tucson’un Mayıs 2021’de Türkiye’de satışa sunulacağı açıklandı.

2021 Tucson fiyat listesi. Yeni Tucson Fiyat listesi.

2021 Hyundai Tucson Almanya’da 26.800 Euro başlangıç fiyatına sahip. Bu seçenek 1.6 T-GDI önden çekişli 150 HP benzinli ve 6 ileri manuel. DCT otomatik şanzımanlı versiyonsa bir üst donanım paketinde 29.500 Euro’ya satılıyor. Başlangıç versiyonunun çıplak fiyatının 20 bin Euro olmasını bekliyorum. Vergisiz fiyatı 20 bin Euro olan bir araç Türkiye’de 382 bin TL’ye satılıyor. 29 bin 500 Euro olan otomatik şanzımanlı versiyonun vergisiz fiyatının 22 bin Euro olmasını bekliyorum. Vergisiz fiyatı 22 bin Euro olan bir araç Türkiye’de 420 bin TL’ye satılıyor.

2021 Tucson fiyat listesi.

2021 Tucson fiyat listesi

2021 Tucson fiyat listesi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba