İşte Yeni Volkswagen Polo! 1975 yılından bugüne kadar 18 milyon satışa ulaşan VW Polo yenilendi!

2021 Volkswagen Polo tanıtıldı.
2021 Volkswagen Polo tanıtıldı.

İşte Yeni Volkswagen Polo! 1975 yılından bugüne kadar 18 milyon satışa ulaşan Polo yenilendi! 2021 Volkswagen Polo tanıtıldı.

Instagram Hesabım

Onun tasarımını ilk olarak dün gördüğümüzde neredeyse herkesin ortak yorumu onun küçük bir Golf olduğu yönündeydi. Bu yorumların tamamına yüzde 100 katılıyorum. Yenilenen Volkswagen Polo markanın ağabeyi Golf ile benzer çizgilere bürünmüş durumda. Yeni tasarımıyla eskisine göre daha iddialı olsa bile ona nereden bakarsanız bakın bir Polo olduğunu hemen anlayacaksınız. Volkswagen markası diğer bazı markaların aksine modellerin ana hatlarına sadık kalma geleneğini sürdürüyor. Bu durum eleştiri alıyor olsa bile benim için iyi bir uygulama. Arkada kalan versiyonlarına sadık kalarak o kullanıcıların da her zaman kendini iyi hissetmelerini sağlıyor. Ön ızgaradaki yeni ışık şeritleri ve LED farlarıysa onun kaliteli görüntüsüne çok önemli katkı sağlıyor.

2021 Volkswagen Polo yaşam alanında da önemli bir değişime gitmiş durumda. Özellikle dijitalleşme konusunda net ve keskin adımlar atılmış. Vites konsolunun olduğu bölümde yaşanan değişim kalitesi çizgisini yukarıya taşımış. Eskisine göre daha teknolojik bir yaşam alanı yeni Volkswagen Polo modelinde bizi bekliyor olacak.

Sadece Almanya’da değil dünya çapındaki birçok pazarda önemli satış başarısı elde eden Volkswagen Polo satış rakamları açısından da çok başarılı bir tablo ortaya koydu. 1975 yılından beri hayatımızda olan Volkswagen Polo bugüne kadar bugüne kadar yaklaşık 18 milyon adet satıldı.

Yeni Volkswagen Polo’nun motor seçenekleriyle ilgili bilgiler bugün açıklanacak. Ancak tahmin edebileceğiniz gibi 1 litre TSI ve 1.5 litre TSI onun öne çıkan motor seçenekleri olacaktır. 2021 Volkswagen Polo’nun Eylül ayında satışa sunulabileceğini düşünüyorum.

GLB’nin elektriklisi EQB’nin özellikleri neler?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Nisan 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 27. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 27. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Nisan 2021 Sayısı’nda neler var?

Hoş geldin yeni Symbol: Renault Taliant.

Ford Otosan 2 milyar euroluk yatırımı açıkladı.

Kia bu kez K5 ile gözlerin pasını sildi.

Dizel Otomatik Focus Sedan yıldız gibi parlıyor.

Hyundai MPV modeli STARIA’yı tanıttı.

Marvel gezegeninin yeni üyesi: MG Marvel R Electric Tanıtıldı!

Toyota Corolla sedan hibrit testi. Hibrit denince akla ilk o geliyor.

Yeni Volkswagen Golf sekizinci nesliyle satışa sunuldu.

Elektrikli SUV modellerine Volvo imzası geldi.

İşte yeni Peugeot 308. Aslan Pençesini kompakt HB sınıfına attı.

Yeni Volvo S60 testi: Onun karizması en büyük silahı.

Coupe SUV Renault Avrupa’ya geldi. SUV sınıfında dengeler değişiyor.

SUV sınıfına Suzuki hibrit geldi. SX4 S-Cross Hibrit testi.

2021 Volkswagen Polo tanıtıldı.

2021 Volkswagen Polo tanıtıldı

Onun tasarımını ilk olarak dün gördüğümüzde neredeyse herkesin ortak yorumu onun küçük bir Golf olduğu yönündeydi. Bu yorumların tamamına yüzde 100 katılıyorum. Yenilenen Volkswagen Polo markanın ağabeyi Golf ile benzer çizgilere bürünmüş durumda.

2021 Volkswagen Polo tanıtıldı.

2021 Volkswagen Polo tanıtıldı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba