İşte 2022 model Ford Mondeo! Bu model bize gelmeyecek! İddialı görünümüyle sadece Çin Pazarı için tasarlandı!

2022 Ford Mondeo Sedan

İşte 2022 model Ford Mondeo! Bu model bize gelmeyecek! Çin Pazarı için tasarlandı ve nefes kesti! 2022 Ford Mondeo Sedan.

Instagram Hesabım

D segmentinin en iddialı modellerinden biri olan Ford Mondeo ile ilgili karar verildi ve Amiral Gemisi artık Avrupa defterini kapadı. Adının SUV model olarak yaşatılmasına karar verilmiş durumda. Ancak bunun da kesin olmadığını belirtmem gerekiyor. Ford’un İspanya Valensiya fabrikasında Ford Mondeo üretimi Mart 2022’de sona eriyor. Bu modelin üretimine devam edilmemesi kararı da böylelikle kesinlik kazanmış oldu.

Ford yönetimi tarafından otomobil pazarının giderek SUV modellere kaymasının ardından böyle bir karar alındığı açıklandı. SUV ve elektrikli otomobile yöneliş tüm markalarda olduğu gibi bir efsanenin daha sonunu getirdi. Covid 19 gölgesinde yaşanan 2020 yılında bile Ford’un Avrupa satışlarında SUV modellerin satıştan aldığı pay yüzde 8 artmıştı.

Volkswagen Vento Hindistan’da kaç paraya satılıyor? Vento, Volkswagen Polo Sedan modelinin devamı!

Ford Mondeo’nun Avrupa pazarlarında crossover bir modele dönüşmesi beklenirken Çin’de tanıtılan Mondeo kendisine tasarım özellikleriyle sadece fotoğraflarından bile hayran bıraktı.

İşte Yeni Ford Mondeo. Ford, Şanghay’daki yeni Çin Tasarım Merkezi’nde tamamen yeni Ford Mondeo’yu resmen tanıttı. Tamamen yeni Mondeo, Changan Ford tarafından üretilecek ve 2022’de sadece Çinli müşterilere teslim edilecek. Avrupa pazarı için ne olacağını biraz daha bekleyeceğiz.

2022 Ford Mondeo Sedan.

2022 Ford Mondeo Sedan

Araba Habercisi Şubat 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 37. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 37. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 Ford Mondeo Sedan

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba