Kia Türkiye Bahar Kampanyası nasıl? Hangi modeller için nasıl bir kampanya yaptıklarını duyurdular?

2022 Kia Stonic kampanyası
2022 Kia Stonic kampanyası

Kia Türkiye Bahar Kampanyası açıklandı! Kia Stonic modeli için 200 bin TL 1,49 faiz oranı açıkladılar! 2022 Kia Stonic kampanyası.

Instagram Hesabım

Kia, mart ayına özel hazırladığı fırsatlarla baharı karşılıyor.

Kia, mart fırsatları çerçevesinde Stonic (1.0 MT), Rio, Bongo, Ceed ve XCeed modellilerinde sunduğu avantajlı fiyat ve donanım seçenekleri dedi.

Yüksek bagaj kapasitesi, modern ve yenilikçi çizgileriyle dikkat çeken Rio ve rekabetçi yakıt tüketimiyle C hatchback segmentinin güçlü modelleri arasında yer alan Ceed 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faizle meraklılarıyla buluşuyor.

Yüksek yük kapasitesi, güçlü motor seçeneği ve aerodinamik yapısıyla KOBİ’lerin tercihlerinden Bongo ise 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz ile sunuluyor.

B SUV sınıfında dinamik ve ödüllü tasarımıyla farklılaşan Stonic’in 1.0 MT versiyonu ve etkileyici tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken SUV modeli XCeed ise 200 bin TL’ye 12 ay yüzde 1,49 faiz fırsatı ile satışa sunuluyor.

İşte 2022 model Ford Mondeo! Bu model bize gelmeyecek! İddialı görünümüyle Çin Pazarı için tasarlandı!

Araba Habercisi Mart 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 38. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 38. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 Kia Stonic kampanyası.

2022 Kia Stonic kampanyası

2022 Kia Stonic kampanyası

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba