Mitsubishi XFC Concept Tanıtıldı! Mitsubishi’nin iddialı yeni Kompakt SUV modelinin özellikleri neler?

2022 Mitsubishi XFC Concept.
2022 Mitsubishi XFC Concept.

Mitsubishi XFC Concept Tanıtıldı! Mitsubishi’nin iddialı yeni Kompakt SUV modelinin özellikleri neler? 2022 Mitsubishi XFC Concept.

INSTAGRAM HESABIM

Gelecek yıl Mitsubishi adını Türkiye’de çok sık duyacağız. Önce Oyak Renault, yeni Mitsubishi Colt’u üretmeye başlayacak. Bu gelişmenin yanında XFC Concept, Mitsubishi’nin geleceğini gözler önüne seriyor.

Mitsubishi Motors, Vietnam’ın Ho Chi Minh şehrinde yeni kompakt SUV modeli olan Mitsubishi XFC Concept’in dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

Otomobil ayrıca, 26-30 Ekim tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan 2022 Vietnam Motor Show’da da sergilenecek.

Evet, biliyorum bize son derece uzak yerler ve otomotiv pazarları. Ancak Mitsubishi markası Avrupa’daki varlığını da bu tip bir tasarım anlayışı ve yeni modellerle güçlendirmek istiyor.

Güçlü ve heybetli tasarım detaylarıyla dikkat çeken araç, sürekli bir akış oluşturan şık bir tasarıma sahip. Araç bu tasarım anlayışıyla hem sağlamlığı hem de çevikliği ifade ediyor.

İç mekan, bir SUV için gerekli olan kullanım kolaylığı ve rahatlığı sunuyor. Gösterge paneli için yatay temalı bir tasarım benimsenmiş. Bu sayede hem teknolojik yeniliklerin çağı yakalanırken hem de sürüş sırasında görüşün kısıtlanmasının önüne geçilmiş. Kompakt bir SUV olmasına rağmen Mitsubishi XFC Concept, geniş bir yaşam alanı sunuyor olmasıyla da beğeni kazanacak gibi görünüyor.

Aracın teknik verileriyle ilgili bilgilerin fuarla birlikte açıklanmasını bekliyorum.

Rolls-Royce ilk tam elektrikli otomobili Spectre’yi tanıttı! Markanın kurucu babasının kehaneti gerçek oldu!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Araba Habercisi Dergisi yayın hayatında önemli adımları teker teker geride bırakıyor.

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Mitsubishi XFC Concept.

2022 Mitsubishi XFC Concept

2022 Mitsubishi XFC Concept.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba