İsotlar Motor İstanbul Motobike Fuarı İçin Hazır! Motosiklet Fuarı nerede ve ne zaman düzenleniyor?

2022 Motobike Fuarı isotlar.
2022 Motobike Fuarı isotlar.

İsotlar Motor İstanbul Motobike Fuarı İçin Hazır! Motosiklet Fuarı nerede ve ne zaman düzenleniyor? 2022 Motobike Fuarı isotlar.

Instagram Hesabım

Uluslararası 9 büyük markanın temsilcilikleri ile dikkat çeken İsotlar Motor, Motobike Fuarında boy göstermeye hazırlanıyor. Merakla takip edilen fuarda yeni temsilciliklerini sergileyecek olan marka, motosiklet ve aksesuar ürünlerinde fuara özel sunacağı kampanyalarıyla motorseverlerle buluşacak. Fuar bugün başlıyor.

Motobike İstanbul Motosiklet Fuarı, 21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. İsotlar Grup markalarından biri olarak 9 farklı uluslararası motosiklet markasının temsilciliğini sürdüren İsotlar Motor, Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED) ve Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) tarafından desteklenen Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı Motobike’ta motorseverlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Volvo modelleri beş dakikalık şarj ile 160 kilometre elektrikli kullanım menzili sunacak! İşte o gelişme!

“8 Dünya Lideri Motosiklet Markası ile Fuarın Konuşulan İsimlerinden Olacağız”

Dünyanın lider markalarıyla fuara katılacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan İsotlar Motor Motosiklet Operasyonları Direktörü Ali Erokan Karakoç, “Motor tutkunlarının yakından bildiği gibi dünyanın lider markalarından TVS Motosikletleri, Peugeot Motocycles, Brixton, Lambretta, Govecs, Horwin, UM, Malaguti ve Motron’u Türkiye’de temsil ediyoruz. 9 markamızın 8’i ile boy göstereceğimiz fuarın çok konuşulan isimlerinden olacağımıza hiç şüphem yok” diyor.

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Motobike Fuarı isotlar.

2022 Motobike Fuarı isotlar

2022 Motobike Fuarı isotlar

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba