Yepyeni Suzuki S-CROSS Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Suzuki S-CROSS’un özellikleri neler?

2022 Suzuki S Cross geliyor

Yepyeni Suzuki S-CROSS Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Suzuki S-CROSS’un özellikleri neler? 2022 Suzuki S Cross geliyor!

Instagram Hesabım

Suzuki, yenilenen SUV modeli S-CROSS’un dünya prömiyerini online bir tanıtım ile gerçekleştirdi. Günümüzün modern SUV kullanıcılarının gereksinimlerini tam anlamıyla karşılamak üzere tasarlanan Yeni S-CROSS, başarılı tasarımıyla ve işlevselliğiyle gerçek bir SUV oldu. Suzuki Türkiye yetkililerinin açıkladığı bilgilere göre araç Haziran ayının başında Türkiye’de satışa sunulacak.
Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, S-CROSS, hafif hibrit motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performansı, Allgrip 4×4 çekiş sistemi, en güncel güvenlik donanımları ile yeniden doğdu. Dünya prömiyerinde konuşan Başkan Toshihiro, Suzuki’nin Macaristan’daki Magyar fabrikasında üretilecek olan S-CROSS’un yenilenen modeliyle gurur duyduğunu vurgulayarak, “Avrupa’da, tüm binek otomobil ailemiz hibrit olarak satılıyor. Önümüzdeki yıldan itibaren güçlü hibrit serimizin de desteğiyle çıtamızı yükselteceğiz” şeklinde konuştu.
Yeni S-CROSS, yüksek torklu sahip 1.4 Boosterjet direkt enjeksiyonlu turbo benzinli motorla donatılmış. Ara soğutucuya sahip turbo besleme, sıkıştırılmış havayı yanma odalarına yönlendirerek alt devirlerde yüksek tork üretimi sağlıyor. Bu da yüksek çekiş gücü sağlarken aynı zamanda verimliliği de en üst seviyede sunuyor. Direkt enjeksiyon sistemi, gelişmiş performans ve verimlilik için yakıt miktarını, zamanlamasını ve basıncını optimize ediyor. Elektrikli emme değişken supap zamanlaması (VVT), soğutulmuş egzoz gazı devridaimi (EGR) ve yüksek sıkıştırma oranı sayesinde verimlilik artıyor.
Yakıt verimliliğini daha da üst düzeyde sunabilmek için 48V hafif hibrit sistemle donatılan yeni S-Cross, normal sürüş koşullarında, elektromotorla içten yanmalı motoru destekleyerek yakıt tüketimini düşürüyor. Güç gereksiniminin olduğu sürüş koşullarında sistem torku artırıyor ve tork hassasiyetini iyileştiriyor. Böylece daha canlı ve daha akıcı bir sürüş elde ediliyor.

Suzuki S Cross basın tanıtımı 14-15 Haziran tarihleri arasında yapılacak ve araç bu tanıtımın ardından satışa sunulacak.

Oto Ekspertiz konusunda artık başka yere gitmem! Nedenini röportajı okudukça sizler de anlayacaksınız!

Araba Habercisi Mayıs 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Mayıs 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 40. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 40. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Suzuki S Cross geliyor!

2022 Suzuki S Cross geliyor

2022 Suzuki S Cross geliyor!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba