Baştan aşağı yenilenen Volkswagen Amarok’un bu kez kamuflajlı fotoğrafları ve bazı bilgileri paylaşıldı!

2022 Volkswagen Amarok Geliyor.
2022 Volkswagen Amarok Geliyor.

Baştan aşağı yenilenen Volkswagen Amarok’un bu kez kamuflajlı fotoğrafları ve bazı bilgileri paylaşıldı! 2022 Volkswagen Amarok Geliyor.

Instagram Hesabım

Volkswagen Ticari Araç, yol ve zorlu arazi koşullarında iddialı performans gösteren tamamen yenilenen pick-up modeli Yeni Amarok’u 2022 yılının sonunda tanıtmaya hazırlanıyor.
Almanya ve Avustralya’da tasarlanıp geliştirilen ve Güney Afrika’da üretilen Yeni Amarok, mükemmel donanım seviyesi, artırılmış sürüş destek sistemleri ve yüksek performanslı motor seçenekleriyle pick-up sınıfına yön vermeye devam edecek deniyor.

5.350 mm uzunluğuna sahip Yeni Amarok, bir önceki neslinden 100 mm daha uzun. 175 mm artışla 3.270 mm’ye ulaşan aks mesafesi, çift kabin versiyonunda daha fazla yaşam alanı anlamına geliyor. 1,2 tona kadar yükleme kapasitesi ile maksimum 3,5 ton römork çekme kapasitesi artık daha fazla motor/şanzıman seçeneğinde sunulabiliyor.

Yeni Amarok’un aks mesafesi toplam uzunluğuna kıyasla daha uzun olduğu için gövde çıkıntıları azalıyor. Bu arazi becerilerine olumlu etki ediyor. Yeni Amarok’un iyileştirilmiş arazi yetenekleri sayesinde su geçiş derinliği önceki nesil ile kıyaslandığında artıyor.
Yeni Amarok, bir benzinli ve dört farklı dizel motor; dört ila altı silindirli ve 2,0 ile 3,0 litre hacimlere sahip olarak sunuluyor. İsteğe bağlı olarak arkadan itiş, seçilebilir veya sürekli dört tekerlekten çekişli olmak üzere farklı güç aktarma çözümleri bulunuyor. Önceden tanımlanmış farklı sürüş modları, en zor durumlarda bile sürücüyü destekliyor. 20 adetten fazlası tamamen yeni olmak üzere, 30’un üzerinde gelişmiş sürüş destek sistemi ek güvenlik sağlıyor.

Peugeot 2008 kampanyası nasıl? Peugeot 2008 Nisan ayında Türkiye’de kaç paraya satışa sunuluyor?

Yeni Amarok’un Volkswagen DNA’sına sadık kalan motor kaputunun yeni hatları çarpıcı bir görünüm sergiliyor. Tüm versiyonlarda standart olarak sunulan LED ön farlarla entegre radyatör ızgarası, çapraz çıtalarıyla oldukça karizmatik. Amarok’un yüksek teknolojik görünümünü vurgulayan ‘IQ.LIGHT – LED Matrix farlar’ opsiyonel olarak sunuluyor. Aracın ön yüzünde, çapraz çıtaların altındaki radyatör ızgarası ile oluşan özgün X tasarımı dikkat çekiyor.
Önceki nesilde olduğu gibi Yeni Amarok’ta da yarım daire şeklindeki çamurluk davlumbazları, çoğu pick-up modelinin yuvarlak çizgisinin aksine düz bir çizgi formu ile, karakteristik bir Amarok özelliği olarak ayrışıyor. 21 inç ölçüsüne ulaşan alüminyum alaşımlı jantlar ve arazi lastikleri, güçlü bir görünüm sergiliyor.
Yeni Amarok arkadan bakıldığında da dikkat çekici bir görünüm sergiliyor. Geniş bagaj kapağı, standart LED arka farlarıyla çerçeveleniyor. Kabartmalı Amarok yazısı, kapağın neredeyse tüm genişliğini kaplıyor. Önceki nesilde olduğu gibi, Yeni Amarok’ta iki çamurluk davlumbazı arasına bir Euro palet yüklemek için yeterli alan bulunuyor. Palet burada yük kancalarıyla bağlanabiliyor.

Peugeot SUV 3008 Faiz kampanyası nasıl? 3008 Nisan ayında Türkiye’de kaç paraya satışa sunuluyor?

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Volkswagen Amarok Geliyor.

2022 Volkswagen Amarok Geliyor

2022 Volkswagen Amarok Geliyor

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba