Günün fiyat şartlarına göre uygun olan Volkswagen SUV geliyor! VW T-Cross ne zaman satışa sunulacak?

2022 Volkswagen T Cross fiyatları.
2022 Volkswagen T Cross fiyatları.

Günün fiyat şartlarına göre uygun fiyatlı olan Volkswagen SUV geliyor! VW T-Cross ne zaman satışa sunulacak? 2022 Volkswagen T Cross fiyatları.

Instagram Hesabım

Çok yönlü T-Cross bir yıldan az bir sürede yeni motoru ile dünya otomotiv pazarlarında çok daha fazla müşteriyi memnun etmeyi başardı. Başlangıçta araçta 95 beygirlik ve 115 beygirlik 1.0 litrelik üç silindirli TSI motorlar kullanılmıştı. Sonrasında bunlara ek olarak 1.6 litrelik 95 beygirlik dizel de seçenekler arasına dahil olmuştu. Bu motor seçeneğinin Türkiye’de satışa sunulmayacağını düşünüyorum. Volkswagen T-Cross motor seçeneklerinin arasına son olarak güçlü karakterli 1.5 litre benzinli 150 beygirlik ünite de eklendi.

Volkswagen T-Cross ürün şefi olan Claire Haynes yaptığı açıklamada, ‘Volkswagen herkes için bir araba yaparak halk arabası yönümüzü yansıtmak istiyoruz. T-Cross farklı değil. Ama çok daha güçlü bir araç isteyenler için üretilmiş bir araç’ dedi.

Volkswagen T-Cross manuel şanzımanlı versiyonu için 0-100 km/s hızlanma 11.9 saniye olarak açıklanıyor. DSG şanzımanlı otomobil ise 100 km/s hıza 12.5 saniyede ulaşıyor.  Daha güçlü olan 1.5 litrelik turbo motor seçeneği de iddialı seçenekler arasında. Volkswagen T-Cross 0-100 km/s hızını 8.5 saniye içinde tamamlıyor. Aracın maksimum hızı ise elektronik olarak 200 km/s olarak sınırlandırılmış. Bu yeni motor, SEL ve R-Line donanımlarında sunulacak ve sadece 7 ileri DSG şanzıman ile satışa sunulacak. 150 beygir gücü ile gerçekten çok iddialı.

Volkswagen Taigo Coupe SUV Mart ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulmaya hazırlanıyor!

Volkswagen SUV serisinin bir parçası olan T-Cross Volkswagen Türkiye yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Tanıtımlara baktığım zaman Şubat ayında bu aracın satışa sunulabileceğini tahmin ediyorum. Fiyatlandırması Skoda Kamiq modeliyle aynı olacaktır.

Volkswagen T-Cross Almanya’da 19.250 Euro’dan başlayan etiketle satışa sunuluyor. Bu fiyat T-Cross adı verilen donanım paketi için geçerli. Yine Almanya’da Volkswagen T-Cross Life adı verilen donanım paketiyle 21 bin Euro etiketle satışa sunuluyor. En üst donanım paketi olan Style ile Volkswagen T-Cross 25 bin Euro etikete sahip. Bu fiyatlara baktığım zaman Volkswagen T-Cross modelinin Türkiye’de Skoda Kamiq ile çok yakın bir etiketle satışa sunulacağını düşünüyorum.

Yenilenen Opel Grandland ne zaman satışa sunulacak? Yeni Grandland tahmini kaç paraya satılacak?

Araba Habercisi Ocak 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 36. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 36. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2022 Volkswagen T Cross fiyatları.

2022 Volkswagen T Cross fiyatları.

2022 Volkswagen T Cross fiyatları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba