Çinli Chery hangi modelleri Türkiye’de satacak? Bu akşam yeni Chery model fiyatları da açıklanacak!

2023 Chery fiyat listesi yeni
2023 Chery fiyat listesi yeni

Çinli Chery hangi modelleri Türkiye’de satacak? Bu akşam yeni Chery model fiyatları da açıklanacak! Çinli Chery Türkiye otomotiv pazarına dönüyor. 2023 model Chery modelleri bu akşam tanıtılacak. 2023 Chery Fiyat Listesi de bu akşam belli olacak. Chery Türkiye lansmanı bu akşam yani 28 Aralık 2022 tarihinde saat 17.30’da başlayacak. 2023 Chery fiyat listesi yeni.

INSTAGRAM HESABIM

Chery Türkiye’ye bu akşam itibariyle dönüyor. Bu kez kendisi Türkiye’ye gelen Çinli Chery’nin yeni modelleri ve bu modellerin fiyatları da bu akşam düzenlenecek lansmanla birlikte açıklanacak. Birkaç ay önce TIGGO8 PRO, TIGGO7 PRO ve Omoda5 olmak üzere üç SUV modeliyle Türkiye pazarına tekrar yapacağı giriş açıklanan Çinli otomobil üreticisi bakalım hangi fiyat aralığından ve kaç adet araçla Türkiye’de satılacak.

2023 model Chery fiyat listesi açıklandığı anda buradan paylaşıyor olacağım. Bunun yanında Türkiye’de bir yetkili satıcı ağı olacak mı? Yetkili servisler nasıl olacak? İnternet sitesi çok zayıf, geliştirilecek mi gibi konuları da bu akşam öğreneceğim.

Chery Türkiye’de hangi modelleri satacak?

Tiggo 8 Pro

4772 mm uzunluğundaki bu araç 2710 mm dingil mesafesi sunuyor. Motor kaputunun altında 1.6 lt TGDI motor seçeneği yatıyor. 1.6TGDI motor, maksimum 195 HP güç ve maksimum 290 Nm tork üretiyor.

Tiggo 7 Pro

4500 mm uzunluğundaki bu araç 2670 mm dingil mesafesi sunuyor. Motor kaputunun altında 1.6 lt TGDI motor seçeneği yatıyor. 1.6TGDI motor, maksimum 195 HP güç ve maksimum 290 Nm tork üretiyor.

OMODA 5

OMODA 5 zorlu Euro NCAP testlerinden 5 Yıldız alarak güvenliğini ispat etmiş oldu. Bu modelin Türkiye’de satışına başlayacak olan Chery, onu ilk olarak Türkiye pazarında satacak. 4400 mm uzunluğundaki bu araç 2630 mm dingil mesafesi sunuyor. Bu araçta da motor kaputunun altında 1.6 lt TGDI motor seçeneği yatıyor. 1.6TGDI motor, maksimum 195 HP güç ve maksimum 290 Nm tork üretiyor.

Konut alımına dev kampanya geliyor! İlk kez ev alacaklara kredi kolaylığı! Araçlar için de bu olur mu?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2023 Chery fiyat listesi yeni.

2023 Chery fiyat listesi yeni

2023 Chery fiyat listesi yeni

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba