Tofaş’tan beklenen müjde için beklemeye devam! Tofaş ve Stellantis görüşmeleri sürüyor!

2023 Fiat Doblo fiyat listesi
2023 Fiat Doblo fiyat listesi

Tofaş’tan beklenen müjde geldi! 2023 fiyat listeleriyle birlikte Fiat Doblo’nun kaderi belli oldu! 2023 Fiat Doblo modelinin fiyat listesi Tofaş yönetimi tarafından açıklandı. Fiat Doblo üretimi 2023 yılında da sürüyor. Stellantis ile yapılan üretimin devam edip etmeyeceği görüşmelerinin olumlu sonuçlandığı bu şekilde ortaya çıkmış oldu. En azından ben öyle düşünüyorum demiş ve resmi açıklama Tofaş tarafından KAP’a henüz yapılmadı demiştim. Tofaş yönetimi tarafından bana yapılan açıklamada Stellantis ile görüşmelerin sürdüğü yönünde bilgi geldi. Umarım her şey çok güzel olur. 2023 Fiat Doblo fiyat listesi.

INSTAGRAM HESABIM

Tofaş ile Stellantis arasında Fiat Doblo modelinin üretiminin devam edip etmeyeceği yönünde görüşmeler sürüyor. Fabrikadan bana gelen bilgilerde üretimin devam edeceği yönünde söylentiler duyuyordum. Ancak bunlar resmiyeti olmayan konuşmalar ve söylenti olarak kalıyordu. Tofaş yönetimi tarafından 2023 model yılı fiyat listelerinin açıklanmasıyla birlikte 2023 model Doblo ortaya çıktı.

Üretimi 2022 yılının bitmesiyle birlikte sona erecek görünen Fiat Doblo’nun üretimi bir yıl daha uzamış görünüyordu. Üretimin ne kadar uzadığı, beklendiği gibi bir yıl mı olduğu konusunda şimdilik bir açıklama bulunmuyor. Ancak Tofaş yönetimi sanırım kısa bir süre içinde KAP’a açıklama yapacaktır. Son gelişme olarak şu açıklama öne çıktı. Tofaş yönetimi tarafından bana yapılan açıklamada Stellantis ile görüşmelerin sürdüğü yönünde bilgi geldi.
Umarım her şey çok güzel olur.

Tofaş yönetimi tarafından açıklanan 2023 fiyat listesinde 2023 model Fiat Doblo fiyatları da açıklandı. 2023 model Fiat Doblo satın almak isteyenler varsa aşağıda en uygun fiyatlı seçenekleri görebilirsiniz. Bir tane Cargo satın alıp, cam ve koltuk taktırma fikri çık aklımdan 🙂

Fiat Doblo Combi 439.900 TL.
Fiat Doblo Combi Maxi 445.900 TL.
Fiat Doblo Cargo 389.900 TL.

Şimdi merak ettiğim konu yeni Fiat Doblo modelinin Türkiye’de satılıp satılmayacağı. Sanırım Tofaş yönetimi bu modeli Türkiye’ye getirmek için çok aceleci olmayacaktır. Hepimizin bildiği gibi Peugeot Rifter, Opel Combo, Citroen Berlingo ve Toyota ProAce City ile kardeş olan yeni Fiat Doblo rakipleriyle birlikte kardeşleriyle de rekabet etmek zorunda kalacak. Türkiye’nin Doblo’su ise bu konuda çok büyük bir artıya sahip. Rekabet gücü çok yüksek.

TOGG Kompakt SUV gelecek ay siparişlere nasıl açılacak? Togg satın almak için yapılması gerekenler!

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 Fiat Doblo fiyat listesi.

2023 Fiat Doblo fiyat listesi

2023 Fiat Doblo fiyat listesi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba