Beklenen gün geldi! Şubat ayıyla birlikte TOGG Satın Almak İsteyenlerin Ne Yapması Gerekiyor?

TOGG nasıl satın alınacak Şubat 2023
TOGG nasıl satın alınacak Şubat 2023

TOGG Kompakt SUV gelecek ay siparişlere nasıl açılacak? Togg satın almak için yapılması gerekenler! Togg satın almak isteyenler ne yapacak? Togg şubat 2023 tarihinde siparişlere açılıyor. TOGG satın almak için yapılması gerekenler belli oldu! TOGG nasıl satın alınacak? TOGG kaç para olacak? TOGG NFT nedir? TOGG nasıl satın alınacak Şubat 2023.

YOUTUBE KANALIM

Yerli Otomobil TOGG şubat ayında siparişlere açılıyor. TOGG kompakt SUV modelinin nasıl satılacağı belli oldu. Togg satın almak isteyenler ne yapacak?

Satış stratejilerinde kullanıcıyla doğrudan temas yöntemini seçtiklerini hatırlatan TOGG CEO’su M. Gürcan Karakaş, şöyle konuştu: “Mobilite ekosistemimizi de dijital platformumuzla genişletiyor ve yaygınlaştırıyoruz. Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak, kullanıcıya günlük yaşamını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri sunuyoruz. Çünkü biz akıllı cihazımızı üçüncü yaşam alanı olarak tanımlıyoruz.

Küresel rekabette kullanıcıya yakın olanlar daha başarılı oluyor. Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturacak, satışları doğrudan kendimiz organize edeceğiz. Kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan yapıda hizmet vereceğiz. Şubat ayında da siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz.

TOGG testimi izlemek isteyenler için link

Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak.”

Bu açıklamadan sonra TOGG sahibi olmak isteyenler öncelikli olarak Trumore uygulamasını telefonlarını indirmesi gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra NFT kaç para olacak bilmiyorum ama yarışma ya da kura çekimine katılarak ön sipariş verme hakkı elde edebilirsiniz. İlk TOGG Kompakt SUV modelleri mart ayından itibaren kullanıcılara teslim edilmeye başlayacak. Aracın fiyatı hepimizin bildiği gibi kompakt SUV modellerle rekabet edecek bir seviyede olacak.

TOGG nasıl satın alınacak Şubat 2023.

Togg Yerli Otomobil testimi okumak isteyenler için izlenimlerimi yazdım! Togg Kompakt SUV nasıl?

TOGG nasıl satın alınacak Şubat 2023

TOGG nasıl satın alınacak Şubat 2023

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba