TOGG Kompakt SUV teknik özellikleri nasıl? Yerli Otomobil TOGG fiyat listesi bugün açıklanıyor!

2023 TOGG fiyat listesi Mart.
2023 TOGG fiyat listesi Mart.

TOGG Kompakt SUV teknik özellikleri nasıl? Yerli Otomobil TOGG fiyat listesi bugün açıklanıyor! 2023 TOGG fiyat listesi Mart.

YOUTUBE KANALIM

Yerli Otomobil TOGG Kompakt SUV’un fiyat listesi bugün açıklanıyor. Dün sızan bazı fotoğrafların olmasının ardından marka yönetiminin resmi açıklaması bugün yani 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

TOGG başlangıç fiyatının daha önce yazdığım gibi 1 milyon TL ile 1.1 milyon TL aralığında olmasını bekliyorum. Fiyatlar resmi olarak açıklandığı zaman burada paylaşıyor olacağı. Bu 200 HP güç üreten seçenek için geçerli. 400 HP güç üreten 4×4 seçeneğe sahip olmak isteyenlerin karşısına çıkacak fiyatsa 2 milyon TL’ye yakın olacak. Çünkü başlangıç versiyonu yüzde 10, güçlü versiyon yüzde 50 ÖTV diliminde yer alıyor.

TOGG Kompakt SUV modelin teknik özellikleri nasıl?

TOGG Kompakt SUV modelinde 300 ve 500 kilometre menzil sunan iki tip batarya yer alacak. Arkadan itişli versiyon 200 HP güç üretirken 0-100 km/s hızlanması 7,6 saniye sürecek.

TOGG 4×4 versiyon ise 400 HP güç üretecek ve 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlayacak. İki versiyonun da yarım saat şarj ile yüzde 80 menzil sunması bekleniyor.

TOGG model isimleri daha önce açıklandığı gibi harf ve rakamlardan oluşacak. Dün ortalıkta dolaşan görselde de bu durum dikkat çekmişti.

TOGG TESTİMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

2023 TOGG fiyat listesi Mart.

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

2023 TOGG fiyat listesi Mart.

2023 TOGG fiyat listesi Mart.

2023 TOGG fiyat listesi Mart.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba