Yeni Peugeot 408 modelinin Türkiye’de ne zaman satılacağı resmi olarak açıklandı! Fiyat belli değil!

Peugeot 408 fiyat listesi tahmin
Peugeot 408 fiyat listesi tahmin

Yeni Peugeot 408 modelinin Türkiye’de ne zaman satılacağı resmi olarak açıklandı! Fiyat belli değil! Peugeot 408 fiyat listesi tahmin.

YOUTUBE KANALIM

Peugeot, yeni 408 modeliyle de dinamik silueti ve başarılı tasarımıyla kalıpları kırıyor. Yeni 408’in tasarımında ilk göze çarpan markanın özgün kedi duruşu marka aidiyetine gönderme yapıyor. Keskin tasarım çizgileriyle birlikte ön tasarım, yeni aslan başlı marka logosuna ev sahipliği yapıyor. Arka tamponun ters kesimi göz alıcı profile güçlü bir görünüm kazandırıyor. Yeni 408, 20 inçlik jantlar ve 720 mm çapında tekerleklerle yere sağlam basıyor, güven veriyor deniyor. Önde, aslan dişi tasarımı ışık imzası, arkada üç pençeli LED stop lambaları gibi detaylar 408’i ailesine başarılı bir şekilde entegre ediyor. Yeni 408, 4690 mm uzunluk ve 2787 mm dingil mesafesiyle birlikte 188 mm arka koltuk diz mesafesi sunuyor. 536 litre ile oldukça geniş bagaj hacmi arka koltuklar katlandığında 1.611 litreye kadar çıkabiliyor. Araç, 1480 mm yüksekliği ile tasarım bütünlüğünü korurken, aerodinamik verimliliği de artıyor.

Türkiye’de sadece 1.2 litre 130 HP güç üreten turbo motor ve 8-ileri EAT8 otomatik şanzıman seçeneğiyle satışa sunulacak. Bu kombinasyonun fabrika verilerinde açıklanan WLTP tüketim verisi 6 litre. Aracın son hızı 210 km/s olarak açıklanırken, 0-100 km/s hızlanma verisiyse 10,4 saniye.

Peugeot Türkiye yönetimi tarafından açıklanan bilgilere göre online satışa özel avantajlarla birlikte Peugeot 408, 15 Mart 2023 tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak. Allure ve GT donamım paketleriyle satışa sunulacak olan Peugeot 408 fiyatının Citroen C4X modelinden 100 bin TL daha yüksek olabileceğini tahmin ediyorum.

Egea giderken, Dacia gelir mi? Uzun zamandır aklımda olan bu soruyu eski CEO köşesinde yorumladı!

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Peugeot 408 fiyat listesi tahmin.

Peugeot 408 fiyat listesi tahmin

Peugeot 408 fiyat listesi tahmin.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba