JAECOO ve TIGGO 4 PRO RESMEN AÇIKLANDI! Aynı zamanda ikisi birden satışa sunulmaya başlayacak!

2024 Chery Yeni Modeller 0 km.
2024 Chery Yeni Modeller 0 km.

JAECOO ve TIGGO 4 PRO RESMEN AÇIKLANDI! Aynı zamanda ikisi birden satışa sunulmaya başlayacak! Chery Jaecoo 7 2024 ve en çok merak edilen model olan 2024 Chery Tiggo 4 Pro modelleri ne zaman satışa sunulacak? 2024 Chery atağını başlatacak bu iki yeni model marka yönetimi tarafından resmen açıklandı. 0 km otomobil satış rakamları açısından Chery daha bu modeller satışa çıkmadan piyasanın dengesini nasıl bozdu? 2024 Chery Yeni Modeller 0 km.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Fiyat performans konusunu her zaman konuşuyoruz. Chery modelleri bu konuda gerçekten de inanılmaz işler başardı. Türkiye’de 0 km otomobil dendiği zaman en çok konuşulan markalardan biri olan Chery, piyasanın dengesini bozdu. Haziran ayında satışa sunulacak 2024 Chery Tiggo 4 Pro, yılın son çeyreğinde satışa sunulacak Chery Arrizzo 8 ve SUV PHEV modellerde daha da yüksek satış rakamlarına ulaşmaları kesin gibi görünüyor. Bu arada Chery’nin JAECOO isimli markasını yılın ikinci çeyreğinde satışa sunacağı da açıklandı. Bu rakamların açıklanmasıyla birlikte Chery markasının Türkiye’de Mart 2023-Mart 2024 satışları da tam olarak belli olmuş olacak.

Açıklanacak bu sonuçlarda da Chery markasının önemli bir sonuç ortaya koyması artık kimse için sürpriz olmayacak. Konuyu daha iyi anlamak için 2024 toplam otomobil satış rakamlarında Chery en çok otomobil satan 4. marka konumunda. 0 km otomobil satış rakamları açısından ilk gerçek yıllarının başladığı bir dönem için çok iyi bir sonuç. 11 aylık satış rakamlarına baktığım zaman Chery, 2023 yılının 10 ayında 40 bin 590 adet otomobil satışı gerçekleştirmiş. 2024 yılının geride bıraktığımız iki ayında da 9456 adet otomobil satmış. Toplamda 50.046 adet otomobil satmayı başarmışlar. 12 aylık satış performansı açısından bu rakam çok iyi bir sonuç.

2024 Renault Duster ön siparişe ne zaman açılacak? Renault Duster 0 km bekleyenler için işte o tarih!

TIGGO 4 PRO ve JAECOO 7 açıklandı

Chery Türkiye yönetimi bugün JAECOO 7 isimli modellerini ne zaman satacaklarını resmen açıkladı: “JAECOO 7, planlara göre resmi olarak yılın ikinci yarısında Türkiye pazarına girecek. Böylece JAECOO 7, Türk kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş seçenekler sunarken, iddialı performansıyla Türkiye off-road SUV pazarında yeni bir trende öncülük edecek.” Bu okuduklarınız marka tarafından yapılan resmi açıklama. Chery’nin en çok merak edilen modeli olan Tiggo 4 Pro için de beklenen resmi açıklama Haziran ayında satışa sunuyoruz açıklamasıyla geçtiğimiz hafta geldi: “Chery, Türkiye’deki ürün gamını genişletiyor. Markanın, pazara sunulmasıyla birlikte çok büyük ilgi uyandırması beklenen yeni SUV modeli TIGGO 4 PRO, Chery’nin daha geniş pazarlara ulaşma hedefini yansıtan en güncel modeli olarak öne çıkıyor.” Chery Türkiye resmi açıklamalarıdır!

FORD EXPLORER NE ZAMAN SATILACAK? Ford Otosan tarafından satış tarihi resmi olarak açıklandı!

2024 Chery Yeni Modeller 0 km.

Fiat Topolino satışa sunuldu!

İki farklı gövde tipi bulunan Topolino’nun kapalı versiyonu (Topolino), 449 bin 900’TL’lik fiyatla FIAT showroomlarında ve markanın online satış kanalı online.fiat.com.tr üzerinden satışa sunuluyor.

Hyundai IONIQ 5 en ucuz seçenek geldi

Türkiye’deki model atağına çeşitli modeller ve yeni versiyonlarla devam edecek olan Hyundai Assan, yüzde 10 ÖTV diliminde yer alan IONIQ 5 Advance seçeneğini satışa sundu fiyatını 1.785.000 TL olarak açıkladı.

KIA EV9 dünyanın en iyi otomobili seçildi

Yeni Kia EV9, New York International Autoshow’da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri’nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu.

2024 Chery Yeni Modeller 0 km.

2024 Chery Yeni Modeller 0 km

2024 Chery Yeni Modeller 0 km.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba