2024 Renault Duster ön siparişe ne zaman açılacak? Renault Duster 0 km bekleyenler için işte o tarih!

Renault Duster 2024 Ne Zaman Gelecek
Renault Duster 2024 Ne Zaman Gelecek

2024 Renault Duster ön siparişe ne zaman açılacak? Renault Duster 0 km bekleyenler için işte o tarih! 0 km Renault Duster 2024 artık satışa sunulmak için gün sayıyor. Yerli Üretim Renault Duster 2024 Mayıs ayında tanıtılacak ve hemen ardından Türkiye’de ön siparişlere açılacak. OYAK Renault Fabrikası Duster üretimine hazır. Renault Duster 2024 Ne Zaman Gelecek?

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Aşağıdaki bilgiler bana Renault Mais yönetimi tarafından basın bülteni olarak iletilmiştir. Açıklanan bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

“Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modellerinden olan Duster, Renault Duster olarak Türkiye’deki başarı hikayesine devam ediyor. Bursa’daki Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek Renault Duster, “Uluslararası Oyun Planı 2027” kapsamında Renault’yu Türkiye’de pazar lideri yapma hedefinin ilk hamlesini oluşturuyor. Renault Duster, Renault’nun E-Tech tam hibrit teknolojisine sahip olmasının yanı sıra iddialı görünümüyle de dikkat çekiyor. Ön sipariş sistemiyle satışlarına başlanacak Renault Duster, 2024 yılının ikinci çeyreğinde Türkiye’de tanıtılacak.” Bundan önce açıklanan bilgilerde Renault Duster satış tarihi olarak yılın ikinci yarısı işaret edilmişti. Ancak planlar değişmiş görünüyor. Bu tarihin Mayıs 2024 olması bekleniyor. Renault Duster Mayıs ayının sonunda Türkiye’de satışa sunulacak. Ön siparişlere Türkiye tanıtımıyla birlikte açılacak.

“Renault Duster’da 140 hp güç üreten verimli Renault E-Tech full hybrid teknolojisi de dahil olmak üzere farklı motor ve şanzıman kombinasyonları arasından seçim yapılabilecek. Böylece Renault Duster, Renault’nun 2027 yılına kadar Türkiye satışlarının üçte birini elektrikli ve elektrik destekli modellerle oluşturma hedefine aktif bir katkı sağlayacak. Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda en ileri teknolojiyle üretilecek olan Renault Duster, kalitesi ve yüksek işçilik seviyesiyle geniş bir kitleye hitap edecek. Model, kendinden renkli plastik ve çizilmeye dayanıklı malzemelerden üretilen dış gövde koruma özellikleriyle dayanıklılık gerektiren kullanım koşulları için tasarlandı. Ayrıca Renault’nun üretim standartlarını karşılamak üzere kapsamlı test süreçlerinden geçti.” Aracın fiyat tahminlerine baktığım zaman 1.1 – 1.2 milyon TL aralığında başlayan bir etikete sahip olacağını düşünüyorum. Bu fiyat 100 HP ECO-G adı verilen otogazlı seçenek için geçerli. Ancak o zaman kur ne olur bilmiyorum. 1.1 – 1.2 milyon TL etiket aralığında yer alan bir seçeneğinin olmasını muhtemel görüyorum. Yerli Üretim olmasının avantajını burada kullanacaktır. En ucuz hibrit seçenekse 1.4 – 1.5 milyon TL aralığında olabilir.

PEUGEOT 3008 KAÇ PARA? 2023 modeli 2024’e göre avantajlı bir fiyatla satışa sunuluyor! İşte fiyatlar!

Renault Duster 2024 Ne Zaman Gelecek?

Renault Duster 2024 Ne Zaman Gelecek

Renault Duster 2024 Ne Zaman Gelecek?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba