RENAULT DUSTER NE ZAMAN SATILACAK? Yerli Üretim Renault Duster daha uygun fiyatlı olacak!

2024 Renault Duster Fiyat Tahmini
2024 Renault Duster Fiyat Tahmini

RENAULT DUSTER NE ZAMAN SATILACAK? Yerli Üretim Renault Duster daha uygun fiyatlı olacak! 2024 Renault Duster Fiyat Tahmini.

Chery 2024 yeni modeller hangileri olacak?

OYAK Renault yönetimi tarafından bana gönderilen basın bülteninde yer alan bilgileri haberin devamında okuyabilirsiniz.

Bursa Oyak Renault fabrikasında 2027 yılına kadar 4 yeni Renault modeli üretilecek. Bu modellerden üçü, B ve C SUV segmentindeki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış SUV modeller olacak. SUV ailesinin ilki olan Yeni Renault Duster, hibrit motor seçeneğiyle 2024 yılının ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak. Renault, 2027 yılına kadar Türkiye’deki satışlarının 1/3’ünün elektrikli veya hibrit olmasını hedefliyor. Türkiye için büyük önem taşıyan bu iddialı planı hayata geçirmek amacıyla Renault Group, OYAK ile birlikte 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yaparak Oyak-Renault ortak girişimiyle Türkiye’de yeni model ve motor üretimine başlamayı planlıyor. 2027 yılına kadar, Renault’un ürün gamında hibrit ve elektrikli araç satışlarında önemli bir artış yaşanacak ve Türkiye’de pazarın dönüşümüne katkı sağlanacak. Türkiye’de 2025 yılına kadar yeni nesil hibrit bir motor da yerelleştirilecek. Her yeni yerelleştirilmiş modelde bir hibrit motor seçeneği de sunulacak. 2027 yılında Türkiye’deki elektrikli araç satışlarının, toplam Renault satışlarının %1/3’üne ulaşması hedefleniyor.

Yeni Duster modeli yaşam alanı tasarımında da eskisine göre çok daha iyi bir forma kavuşmuş. Teknolojik detayları artırılarak çağı yakalaması sağlamış. Güçlü görünen dış tasarıma eşlik eden bir yaşam alanına sahip olması da elini güçlendirecek detaylardan olacak. Yeni Duster modeliyle birlikte bu modelde de dizel motor kullanımı sona erdi. Motor seçenekleri açısından hibrit ve LPG’li seçenekleri olacak. En iyisi Hibrit 140 HP seçeneği olacak. 1.2 kWh bataryasıyla şehir kullanımında önemli bir elektrikli sürüş mesafesi sunacak. Bu avantajıyla dizel motor seçeneklerini aratmayacaktır. Duster TCe 130 hafif hibrit ve Duster ECO-G 100 otogazlı diğer motor seçenekleri. Otogazlı seçenek konusunda yerli üretim bir araç olacağı için bugüne göre daha uygun fiyatlı olacaktır. Elbette satışa sunulduğu o dönemde fiyatına kur etkisi nasıl olur bilmiyorum.

Bu yıl hangi yeni 0 km otomobiller Türkiye’ye gelecek? Marka marka yeni gelecek 2024 model arabalar!

2024 Renault Duster Fiyat Tahmini.

2024 Renault Duster Fiyat Tahmini

2024 Renault Duster Fiyat Tahmini.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba