Skywell ve Leapmotor Hibrit Modellerini Getiriyor! Skywell HT-i ve Leapmotor C10 satış tarihi açıklandı!

2024 Skywell HTi Leapmotor C10
2024 Skywell HTi Leapmotor C10

Skywell ve Leapmotor Hibrit Modellerini Getiriyor! Skywell HT-i ve Leapmotor C10 satış tarihi açıklandı! 2024 Skywell HTi Leapmotor C10.

Chery 2024 yeni modeller hangileri olacak?

Öncelikle bu bilgiler bana Ulu Motor yönetimi tarafından basın bülteni olarak iletilmiştir. Açıklanan bilgilere haberin devamından ulaşabilirsiniz.

“Yüzde yüz elektrikli Skywell ve Leapmotor modellerini Türkiye’de kullanıcılarla buluşturan Ulu Motor, Skywell markasında HT-i modelinin, Leapmotor markasında ise C10 modelinin hibrit versiyonlarını 2024’ün ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunmayı planlıyor.

Skywell, tamamen elektrikli ET5 LR modelinin başarısının ardından hibrit teknolojisine yeni bir adım atıyor. SUV gövde tipiyle sunulan HT-i modelinde benzinli ve elektrikli motorun başarılı kombinasyonunu sunarken, yüksek kapasiteli elektrikli motoruyla günlük kullanımlarda 200 km’ye kadar elektrikli kullanım menzili sağlıyor. Sürdürülebilirlik ve performansın mükemmel bir dengede buluştuğu HT-i modeliyle elektrikli araç sahipliğinde kararsız kalanlara yönelik ara bir çözüm sunuyor.

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan ilk yenilikleri açıkladı! 40 binden fazla 0 km Chery satılmış!

3.0 tasarımıyla yeni nesil akıllı teknolojiler sunan Leapmotor’un hibrit C10 modeli; güvenlik ve performansıyla da güçlü yapısını gözler önüne seriyor. Avrupa için özel olarak tasarlanmış bir SUV olan bu model, EREV (Extended Range Electric Vehicle) olarak adlandırılan teknoloji ile kullanıcılarına çevre dostu bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.”

Şirket elektrikli otomobillerin tebliği ile ilgili de açıklama yaptı: “Ulu Motor, 20 yeni servis noktası için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kısa zamanda hazırlıklarını sonuçlandırarak daha yaygın bir servis ağıyla, daha kapsayıcı bir şekilde yer almak ve gelişmiş ve akıllı teknolojileriyle de gelecek nesillere daha sürdürülebilir bir mobilite dünyası oluşturma yolunda önemli adımlar atıyor.”

Yerli Üretim Avantajını iyi kullanıyor! Toyota Corolla Sedan Şubat ayında kaç paraya satışa sunuluyor?

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

2024 Skywell HTi Leapmotor C10.

2024 Skywell HTi Leapmotor C10

2024 Skywell HTi Leapmotor C10.

REKLAM

Youtube Murat Tosun