CHERY YÖNETİMİ AÇIKLADI: TEK SORUMLU BİZİZ! Yerli Otomobil TOGG T10X satışa sunuldu!

2024 TOGG T10X Fiyat Listesi EV.
2024 TOGG T10X Fiyat Listesi EV.

CHERY YÖNETİMİ AÇIKLADI: TEK SORUMLU BİZİZ! Yerli Otomobil TOGG T10X satışa sunuldu! 2024 TOGG T10X Fiyat Listesi EV.

2024 Model Toyota Corolla Sedan Fiyat Listesi

Chery Türkiye sosyal medyada konuşulan önemli konu hakkında açıklama yaptı: “Chery Automobile, Türkiye operasyonlarını tamamen kendi bünyesinde yönetmek ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye şirketini kurmuştur. Akabinde ise 21 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen ürün lansmanı ile Chery Automobile, Chery Türkiye aracılığıyla Türkiye’deki tüm satış ve satış sonrası operasyonlarını başlatmıştır. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden tek sorumludur. Şirket, tüm ticari operasyonlarını yürütmek üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurmuştur.

Chery Türkiye bugün, faaliyetlerini 7 bölgede toplam 45 yetkili satış ve servis noktası ile sürdürmektedir. Chery Türkiye, Chery marka araçların Türkiye’deki tek ithalatçısı ve distribütörüdür. Çin’in en büyük ve köklü otomobil üreticilerinden Chery Automobile bünyesinde yer alan Chery Türkiye, sürekli teknolojik gelişim yaklaşımı ve müşteri memnuniyeti odaklı kurumsal vizyonu ile 21 Mart 2023 tarihinden bu yana ticari operasyonlarını aralıksız olarak sürdürmektedir. Chery Türkiye’nin resmi Twitter hesabı ise https://twitter.com/CheryTurkiye1’dir. Başka hesaplara itibar edilmemelidir. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.”

Dacia Duster Ocak 2024 Fiyat Listesi Nasıl? Bazı seçeneklerin 2024 model fiyatları da açıklanmış!

TOGG T10X SATIŞA ÇIKTI

Togg, T10X kompakt SUV modelin genel sipariş dönemini başladı. T10X için Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden sipariş verilebilecek. T10X için bu yıl çekiliş yapılmayacak, teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre gerçekleşecek. T10X sahibi olmak isteyen tüm kullanıcılar, Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecek. Sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmak gerekiyor. T10X için bu yıl çekiliş yapılmayacak, teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre gerçekleşecek. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak. Araçta kullanılan güvenlik ve konfora yönelik yazılımları sürekli güncelleyerek cihazların yıllarca yeni kalmasını ve bu sayede yüksek bir ikinci el değerine sahip olması hedefleniyor. 2024 yılında TOGG T10X modelinden 60 bin adet satış gerçekleşmesi planlanıyor.

2024 Model Ford Focus Sedan Fiyat Listesi açıklandı! 2024 Focus Sedan modelinin fiyat listesi nasıl?

2024 TOGG T10X Fiyat Listesi EV.

Kia’dan Niro ve EV6 Elektrikli kampanya

Elektrikli Kia kampanyası açıklandı. Kia, C segmenti SUV modeli elektrikli otomobil Niro EV’yi yeni yıla özel 200.000 TL krediye 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışa sunuyor. Kia yönetimi ocak ayında elektrikli otomobil modelleri EV6’da 250 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Honda HRV Hibrit Kampanyası nasıl?

Honda Türkiye yönetimi tarafından açıklanan detaylara baktığım zaman bu araçta 200 bin TL indirim yapıldığını görüyorum. ÖTV muafiyetli engelli raporuyla satın alınabilecek iki seçeneği olduğu görülüyor. Honda HRV fiyatı 1.533.000 TL’den başlıyor.

220 bin TL indirimli Hibrit kampanyası

Toyota Türkiye tarafından açıklanan bilgilere göre Corolla HB modelinde önemli bir kampanya yapılmış durumda. Sınırlı sayıda online rezervasyona özel Corolla Hatchback Hybrid 220.000 TL’ye varan indirimler ve 1.270.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2024 TOGG T10X Fiyat Listesi EV.

2024 TOGG T10X Fiyat Listesi EV.

2024 TOGG T10X Fiyat Listesi EV.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba