2020 Subaru Forester İddialı Özelliklerle Geliyor!

Yeni Subaru Forester Harekete Güven diyor.
Yeni Subaru Forester Harekete Güven diyor.

Yeni Subaru Forester Harekete Güven diyor, Yeni Forester Tanıtıldı, 2020 SUbaru Forester Tanıtıldı, Yeni Subaru Forester Yorumları. Yenilenen beşinci nesil Forester, Subaru’nun mirasını devam ettiriyor ve e-BOXER ile “Harekete Güven” sloganı ile geleceğini işaret ediyor. Yeni Subaru Forester Harekete Güven diyor.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? Küçük Hacimli Dizel Otomatik Seçeneği Olacak mı?

Baştan sona yenilenen Subaru Forester, tamamen elektrikli bir motorla Subaru’nun iki yeni teknolojisini birleştiriyor. Yeni e-BOXER ve yeni bir güç aktarma sistemiyle geliyor. Yatay yerleştirilen BOXER motoru ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle, yeni tasarlanmış Global Platform şasisi üzerine inşa edilen yeni Forester, gelişmiş güvenlik performansı ve dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Ek olarak EyeSight sürücü destek teknolojisi, Subaru Araç Algılama, otomatik frenleme ve sürücü izleme teknolojisinin var olması aracın diğer araçlara göre çok daha güvenli olmasını sağlıyor.

Range Rover Velar R-Dynamic Black Tanıtıldı.

Yenilenmiş ve daha sağlam bir dış tasarım, yüksek kaliteli iç mekan, çok yönlü kullanılabilen ön yükleme alanı ve 220 mm yerden yükseklik sağlayan Yeni Subaru Forester bizlere, şimdiye kadar tasarlanmış olan en geniş ve en yetenekli aracı sunar. Herhangi bir arazi veya yol fark etmeksizin tüm maceralara uygun olarak üretilmiş olan Forester, X modu kadranı teknolojisi ile en zorlu hava ve yol koşullarına uyum sağlayan iki farklı mod arasında geçiş yapmayı sağlar.

Amiral Gemilerinin Şampiyonunu En Büyük Otorite Seçti!

Düşük hızlarda Forester, sessiz ve sıfır emisyonlu sürüş için yalnızca elektrik motorunu kullanmaktadır. Aracın elektrikli motorunun menzili 1.5 km’dir. Elektrikli motor modundayken aracın hızı elektronik olarak 45 km/s ile sınırlandırılmıştır.

Yeni Mercedes Benz GLA Sanal Olarak Tanıtılacak!

Yeni Subaru Forester e-BOXER bir önceki nesline göre 20 mm daha geniş ve 30 mm daha uzundur. Artan dingil mesafesi sayesinde ön ve arka koltuklar arası boşluk 30 mm daha artmıştır bu sayede yolcu konforu da arttırılmıştır.

SUV ailesinden beklediğimiz her şeyi karşılıyor denen yeni Forester, kullanımı kolay Apple Car Play, Android Auto, DAB radyo ve Bluetooth bağlantısını içeren çok işlevli 8 inçlik dokunmatik ekrana sahiptir. İç mekan özellikleri, yeni elektronik park freni ve 8 yönlü ayarlanabilir elektrikli sürücü ve ön yolcu koltukları ile zenginleştirilmiştir. Isıtmalı ön koltuklara ek olarak, XE Premium modeli ısıtmalı arka koltuklar ve ısıtmalı direksiyon ile donatılmıştır.

Volkswagen e-Beetle 200 kilometrelik menzil sunuyor.

Yeni Subaru Forester Harekete Güven diyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba