Aston Martin Helikopter Üretmeye Başlıyor! Videolu

Aston Martin Helikopter Geliyor!
Aston Martin Helikopter Geliyor!

Aston Martin Helikopter Geliyor, Aston Martin Helikopter Tanıtılıyor, Aston Martin Helikopter Ne Zaman Satılacak, Aston Martin Helikopter Satışa Çıkıyor. Aston Martin ile helikopter üreticisi Airbus Corporate Helicopters iş birliğine imza attı. Otomotiv ve havacılık sektörünün iki aktörünün bir araya geldiği bu iş birliği sayesinde aerodinamik ve tasarımsal özellikler konusunda bilgi paylaşımı yapılıyor. Geçtiğimiz 12 aylık süreçte birlikte çalışan iki markanın ilk ürünü 2020’nin ilk çeyreğinde tanıtılacak. Aston Martin Helikopter Geliyor!

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Aston Martin’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Marek Reichman bu iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Reichman, ‘Otomotiv sektöründeki tecrübemizi havacılık sektörüne aktarmak oldukça bizim için güzel bir tecrübe oldu. Yeni yılla birlikte tanıtacağımız ilk ortak ürünümüzü heyecanla bekliyoruz’ dedi.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Airbus Corporate Helicopters sivil havacılık alanında sektör lideri konumunda. 1.800’den fazla helikopteri faal olan ACH’nin 130 ülkede faaliyeti bulunuyor. Sivil havacılık sektöründeki pazar payı ise %50’nin üzerinde. ACH’nin CEO’su Frederic Lemos, ‘Tasarım konusunda otomotiv ve havacılık sektörünü birleştirerek özgün bir iş ortaya çıkarıyoruz. Yeni tasarımlarımız sivil havacılık sektörüne yön verecek’ dedi.

Aston Martin ve Airbus Corporate Helicopters’in ortaklaşa geliştirdiği ilk modelin 3 Ocak 2020 tarihinde Fransız Alplerinde dünya lansmanının yapılması bekleniyor.

2020 Opel Corsa Kaç Paradan Satışa Sunuldu?

Aston Martin Helikopter Geliyor!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba