Citroen’in Amiral Gemisi C5 X ne zaman satışa sunulacak? Sınıfında dengeleri değiştirmek isteyecek!

2021 Citroen C5 ne zaman satılacak?
2021 Citroen C5 ne zaman satılacak?

İşte Yeni Citroen C5! 2021 Citroen C5 farklı tasarımıyla sınıfında dengeleri değiştirmek isteyecek! 2021 Citroen C5 ne zaman satılacak? Yeni Citroen C5 satış tarihi ne zaman olarak açıklandı?

Instagram Hesabım

Citroen’in Amiral Gemisi C5 geri döndü. 2021 model Citroen C5’in tanıtımı dev bir dijital şölenle yapılmıştı. Peugeot 508 altyapısını kullanan Yeni Citroen C5, D segmentinin en farklı görünen aracı olarak karşımıza çıktı. Onun tasarımına önden baktığım zaman ülkemizde henüz satışa sunulmamış olan yeni Citroen C4 ile çok benzer olduğunu görüyorum.

Tam anlamıyla Sedan karakterinde olmayan araç günümüzün ilgi gören tüm araçlarından parçalar taşıyor. Sedan ile birlikte hem SUV hem de HB gövde yapısına sahip olduğu görülen 2021 Citroen C5 dikkat çeken bir araç oldu. Fransız araç üreticisi Citroen’in cesur tasarımları arasına bir yenisi Yeni C5 ile eklenmiş oldu. Citroen C5 X adıyla tanıtılan aracın ne zaman satışa sunulacağı da açıklandı.

Benzinli ve plug-in hibrit motorlarla satılacak olan C5 X, 2021’in son çeyreğinde satışa çıkacak. Türkiye tarihi henüz açıklanmadı. Aracın motor kaputunun altında yatacak ünitelerle ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Citroen ailesinde kullanılan motor seçeneklerinin büyük bölümünün araçta yer alacağını biliyoruz. Büyük ihtimal dizel motoru kullanmayı sürdüren marka Citroen C5 X modelinde de küçük hacimli dizel motoruna görev verecektir. Bunun yanında 225 HP güç üreten hibrit seçeneğinin de araçta yer alacağı kesin görünüyor.

İşte Citroen C4 modelinin 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan fiyat listesi!

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

ÖTV Matrah Düzenlemesi geçici mi?

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 Sayısında neler var?

Yeni Peugeot 308 dengeleri değiştirecek.

Ateş gibi araba: Mazda 3.

İddialı DS 9 Türkiye yollarına çıktı.

Küçük SUV sınıfının gözdesi Seat Arona yenilendi.

Coupe SUV VW Taigo ne zaman geliyor?

Gümbür gümbür yeni Astra geliyor.

Yenilenen Duster otomatik şanzımanla geldi.

Honda City ve Accord Türkiye’ye ne zaman geliyor?

Fiat Doblo Trekking satışa sunuldu.

Yeni Seat Ibiza çıktı.

Her detayıyla göz alıcı bir araba: Mercedes Benz C200d.

Hem güçlü hem ekonomik: Nissan Qashqai.

SUV sınıfının en çok satan modeli: Dacia Duster.

2021 Citroen C5 ne zaman satılacak?

2021 Citroen C5 tanıtıldı

2021 Citroen C5 ne zaman satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba