Tesla Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu!

2023 Tesla Türkiye neden gelmiyor
2023 Tesla Türkiye neden gelmiyor

Tesla Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu! 2023 Tesla Türkiye neden gelmiyor?

YOUTUBE KANALIM

Tesla modellerinin Mart ayında Türkiye’ye geleceği yönünde söylentiler hız kazanmıştı. Tesla modellerinin Türkiye’de resmi olarak satılmasını bekleyen önemli bir alıcı kitlesi olduğunu sosyal medyadaki paylaşımlarda görüyordum.

Tesla Türkiye’nin Genel Müdürü olduğunu Linkedin hesabından gördüğüm Kemal Geçer, Twitter hesabından elektrikli oto matrah düzenlemelerinin ardından bir açıklama yaptı. Linkedin hesabından gördüğüm diyorum çünkü Tesla tarafından resmi bir bilgilendirme yazısı en azından bana gelmedi.

Tesla Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, Twitter hesabından Emre Özpeynirci’nin yaptığı Çinlilere ek vergi şoku paylaşımına “İnşallah doğru değildir” yorumunu yaptı. Bunun ardından farklı bir kullanıcıdan gelen “siz getirene kadar benzinli kadar olacak ÖTV” yorumuna şu cevabı verdi: “Türkiye’de her şey çok kolaydı, mevzuatlar çok rahattı da biz keyfimizden getirmedik.”

Belki de sahte hesaptır diye düşünürken Emre Özpeynirci’nin yaptığı bir diğer paylaşımda gerçek hesap olduğunu anladım.

TOGG TESTİMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

2023 Tesla Türkiye neden gelmiyor?

2023 Tesla Türkiye neden gelmiyor

2023 Tesla Türkiye neden gelmiyor?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba