Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi Bakan Varank’tan Tam Not Aldı!

Ford Otosan ARGE Sancaktepe
Ford Otosan ARGE Sancaktepe

Yerli mühendislikle geleceğin teknolojilerini geliştiren Ford Otosan Ar-Ge Merkezi Bakan Varank’tan tam not aldı. Ford Otosan ARGE Sancaktepe

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ford Otosan’ın Sancaktepe’de bulunan Ar-Ge Merkezi’ni ziyaret etti. Ford Otosan’ın yerli mühendislikle geleceğin teknolojilerine yönelik olarak geliştirdiği yenilikçi projelere büyük ilgi gösteren Bakan Varank, yaptıkları çalışmalar nedeniyle Ford Otosan yöneticilerini ve Ar-Ge ekibinde yer alan mühendisleri tebrik etti.

[irp posts=”5251″ name=”Araba Dergisi Araba Habercisi Dergiliklerde! Haziran Sayısında Tüm SUV’lar Var!”]

Volkswagen’e 100 Milyon Euro’dan Fazla Teşvik Verdik Fabrikayı Kaptık!

Ford Otosan’da Ar-Ge Türkiye’de Tek!

AR-Ge çalışmalarına 1961 yılında başlayan Ford Otosan, 1.100 Ar-Ge mühendisiyle Türkiye otomotiv sektörünün en büyük Ar-Ge yapılanmasına sahip. Bir aracı sıfırdan ticari ürün haline dönüşene kadar, motor da dahil olmak üzere komple tasarlayacak, geliştirecek ve test edecek tüm yetenek ve altyapıya sahip tek otomotiv şirketi konumunda bulunuyor. Türkiye’nin yanı sıra tüm potansiyel ihracat pazarlarında rekabet edecek ürünler sunabilmek için ileri teknolojiler üzerinde çalışırken aynı zamanda mühendislik ihracatı da gerçekleştiriyor.

Araba Habercisi Dergisi

160 Beygir Güç Üreten Çift Kavramalı Nissan Qashqai Kaç Paradan Satışa Sunuldu?

160 Beygir Güç Üreten Çift Kavramalı Şanzımanlı Nissan Qashqai Kaç Para?

Ford Otosan ARGE Sancaktepe, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, yerli mühendisler, Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ford Otosan’ın Sancaktepe’de bulunan Ar-Ge Merkezi ziyareti. Araba Haberleri.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba