Yeni Land Rover Defender Hem Test Edildi Hem de Kenya’da Aslanları Korudu!

Yeni Land Rover Defender Özellikler
Yeni Land Rover Defender Özellikler

Yeni Land Rover Defender, Afrika’daki aslanları koruma girişimlerini desteklemek amacıyla Kenya’da Tusk Trust ile zorlu bir testi tamamladı. Bu testle beraber üretime bir adım daha atılmış oldu. Yeni Land Rover Defender Özellikler

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Özel bir hava girişine sahip ve dış tasarımında da kamuflaja bürünmüş olan Defender, 14.000 hektarlık Borana bölgesinde test edildi. Bu test sayesinde Defender, zorlu arazi koşullarında nehirler geçti, ağır römorklar çekti. Ayrıca program kapsamında erkek aslanlara takılan izleme tasmalarının değiştirilmesi ve yakın mesafeden takibinde de Defender oldukça yardımcı oldu. Borana bölgesi düz ovalara sahip olduğu kadar derin yarıklara, dik kayalıklı yamaçlara, çamurlu nehir kıyılarına ve sık ormanlara sahip bir alan. Defender’ın hiç zorlanmadan geçtiği bölge off-road koşullarına ne kadar hazır olduğunun da göstergesi oldu.

[irp posts=”5251″ name=”Araba Dergisi Araba Habercisi Dergiliklerde! Haziran Sayısında Tüm SUV’lar Var!”]

Yeni Ford Puma Tanıtıldı! Çok İddialı Özellikleri Var!

Land Rover, 15 yıldan bugüne Tust Trust’ın resmi ortağı olarak, Afrika’daki aslanların kritik durumlarını gündeme getirerek aslan koruma programını destekliyor. Kıtadaki aslan nüfusunun yarısından fazlası yok olmuş durumda. Dünyada 20.000’den az aslan vahşi yaşamda hayatta kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz yüzyılda bu rakam 200.000’in üzerindeydi.

Yeni Land Rover Defender Özellikler

Araba Habercisi Dergisi

Kompakt Sedan Yeni Hyundai Elantra Türkiye’de Kaç Paradan Satışa Sunuldu?

Altıncı nesil Elantra’nın iç mekanı oluşturulurken 3 kelime başrol oynamıştı. “Sade”, “Modern” ve “Sürücü Odaklı Kokpit”. Hyundai Tasarım Merkezi’nin en çok üzerinde durduğu noktalar bunlar oldu. Bu doğrultuda tasarlanan kokpit, sürücünün ve araç içindekilerin daha farklı duygular hissetmesini sağlıyor. Gösterge paneli de sürücüye anlık olarak bilgilerin akışını en iyi şekilde sağlarken aynı zamanda modernizasyon anlamında da farklı bir dokunuş olarak öne çıkıyor. Kokpitin orta ve alt kısımları da kullanışlı yapısıyla öne çıkıyor. Rahat koltuklar, daha şık döşemeler ve kullanışlı hale getirilen butonlarıyla beraber Yeni Elantra artık çok daha estetik bir ambiyansa kavuştu.

Kompakt Sedan Yeni Hyundai Elantra Türkiye’de Kaç Paradan Satışa Sunuldu?

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba