Subaru Helikopter Yaptı! İlk Subaru Helikopter Japonya Polis Teşkilatına Verildi!

Subaru Bell 412EPX Helikopterleri
Subaru Bell 412EPX Helikopterleri

Subaru, BELL HELICOPTER ile Japonya Ulusal Polis Teşkilatının (JPNA) kullanımı için SUBARU BELL 412 EPX helikopterlerinin üretimini gerçekleştirecek. Subaru Bell 412EPX Helikopterleri

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Hava taşıtlarında da köklü bir geçmişe sahip olan Subaru, Boeing 777X uçağının ana kanatlarını gövdeye bağlayan Orta Kanat Kesitlerini de üretiyor.

[irp posts=”5251″ name=”Araba Dergisi Araba Habercisi Dergiliklerde! Haziran Sayısında Tüm SUV’lar Var!”]

Eski VW tasarımcısı Simon Loasby Hyundai’nin Yeni Tasarım Şefi Oldu!

Japonya Ulusal Polis Teşkilatı (JPNA), Bell Helicopter ve Subaru Corporation işbirliğiyle üretilen SUBARU BELL 412EPX helikopterini sipariş eden ilk kurum oldu.

Bell 412, en zorlu iklimlerde güvenilirlik konusunda dikkat çekici bir üne sahip. Çok amaçlı kabini, özel görev gereksinimlerine uyacak özellikler barındırıyor. Avustralya, Kanada, Endonezya, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Tayland hükümetlerinin operasyonlarına bu hava aracını dahil etmeleriyle birlikte Bell 412, devlet-kamu sektöründe tercih edilen çift motorlu helikopterlerden birisi olmaya devam ediyor.

SUBARU, 1960’lı yıllardan bu yana HU-1B / 204B’nin lisanslı üretimi için Bell ile uzun süre önce kurulmuş bir ortaklığa sahip. Subaru – Bell işbirliği kapsamında Japonya’da UOD-1H / 204B-2, UH-1J / 205B ve Japonya Savunma Bakanlığına AH-1S dahil olmak üzere 400’den fazla helikopter üretildi.

Subaru Bell 412EPX Helikopterleri

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba