Alfa Romeo Guilia ve Stelvio Makyajlandı

Yeni Alfa Romeo Giulia, Yeni Alfa Romeo Stelvio, 2020 Stelvio, 2020 Giulia. Alfa Romeo’nun Guilia ve Stelvio modelleri yenilendi. Araçlar sınıfındaki lider sürüş dinamiklerini ve klasik İtalyan tasarımlarını korurken, iç tasarımlarına yeni bir düzen geldi. Ayrıca bu yeni araçlarda bilgi-eğlence sistemi ve bir dizi teknolojik özellik yenilenmiş durumda. Alfa Romeo Guilia ve Stelvio Makyajlandı.

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yeni Guilia ve Stelvio’da yer alan 8.8 inçlik bir ekrana sahip olan sistem aynı zamanda tamamen kişiselleştirilebilir bir sistem yaratmak amacıyla araç işlevlerinin her biri uygulama halinde sunuluyor. Sürücü bilgi-eğlence sisteminin kontrolünü güncellenmiş olan döner düğmeden veya dokunmatik ekrandan sağlayabilir. Gösterge panelinde bulunan 7 inçlik TFT ekran ise artık tüm araçlarda standart.

Yeni Mazda 3 180 Beygirlik Motorla Geliyor!

Araç, yeni kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra daha geniş, daha erişilebilir depolama bölmeleri için tamamen yeniden biçimlendirilerek yeni bir merkezi konsol ile geliştirildi. Aracın deri direksiyonu da otonom sürüş sistemlerinin sensörlerine uyum sağlayacak şekilde yeniden tasarlandı.

Makyajlı Opel Insignia Tanıtımına 16 gün kaldı!

Yeni Alfa Romeo Guilia ve Stelvio, araçların yasal olan en yüksek otonom sürüş deneyimini sunmasını sağlayan Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri (ADAS) ile birleştirildi. Her durumda sürücü daima uyanık olmalı ve ellerini direksiyon simidinde tutmalıdır.

Yeni Alfa Romeo Stelvio.

Yeni Stelvio serisi, tüm araçlarında standart olarak olacak şekilde, park kamerası, bi-xenon farlar ve 8.8 inçlik geliştirilmiş bilgi-eğlence sistemi içerecek şekilde güncellendi.

Stelvio Super, her ikisi de 8 vitesli otomatik şanzıman ile birleştirilmiş iki motor seçeneği sunuyor. 200 beygire sahip 2.0 litrelik benzinli dört tekerlekten çekişli motor veya 190 beygire sahip 2.2 litrelik turbo dizel arkadan çekişli motor seçenekleri bulunuyor. Güncellenmiş bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra aracın iç tasarımı da çok şık gözüküyor. Araç standart olarak, Super deri, kumaş döşeme, 18 inç alaşım jantlar, Apple CarPlay ve Android Auto özellikleri ile geliyor.

Alfa Romeo Stelvio Veroce.

Stelvio Veroce modeli, dört tekerlekten çekiş ve 8 vitesli otomatik şanzıman ile geliyor. 280 beygire sahip 2.0 litrelik benzinli motor veya 210 beygirlik 2.2 litrelik dizel motor seçenekleri sunuluyor.

Alfa Romeo Guilia ve Stelvio Makyajlandı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba