Artık Arabalar da Vegan Oluyor!

Vegan Otomobiller, Vegan Arabalar, hayvansal ürün olmayan otomobiller. Veganlık artık birçok insan için önemlidir. Genellikle bu yaşam tarzında herhangi hayvansal madde içermeyen ürünler kullanılır. Vegan otomobiller yakında geliyor.

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Bu da otomotiv içerik tedarikçileri için, sentetik derilerin üretimine dayalı yeni madde arayışı demektir. Audi, geçen yıl, yüksek performanslı dört çeker sedan GT aracını piyasaya sürdü. Aracın iç özellikleri şık bir mobilya mağazası ile eşdeğer ve inanılmaz moderndi. Dört koltuklu kabininde ise herhangi bir hayvansal ürün bulunmuyordu.

Yeni Mazda 3 180 Beygirlik Motorla Geliyor!

Tasarımcılar yarış koltuklarında ve döşeme parçalarında sentetik deriler kullandılar. Aynı zamanda balık ağlarından geri dönüştürülmüş olan elyaf iplikleri kullandılar.

Tesla markası, 2017 yılından beri hayvansal madde içermeyen koltuklar sunuyor. Önümüzdeki yıl Haziran ayında çıkacak yeni aracı Tesla Model Y için ise araba ve sürücü için sentetik deri ile kaplanmış olan bir direksiyon simidi ekleyecek.

Makyajlı Opel Insignia Tanıtımına 16 gün kaldı!

Volvo’nun alt elektrikli markası olan Polestar, bu yıl üreteceği Polestar 2 aracının iç mekanında herhangi hayvansal ürün kullanılmayacağını açıkladı.

Polestar Tasarım Şefi olan Maximilian Missoni yaptığı açıklamada, ‘Polestar 2 aracı için ileri görüşlü kitleye hitap edecek ilerici standart vegan bir iç tasarım yaptık’ dedi.

Vegan otomobiller yakında geliyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba