Alfa Romeo Tonale bugünden itibaren 1.399.000 TL’lik fiyatıyla online satış üzerinden siparişe açılıyor!

Alfa Romeo Tonale fiyat listesi.
Alfa Romeo Tonale fiyat listesi.

Alfa Romeo Tonale bugünden itibaren 1.399.000 TL’lik fiyatıyla online satış üzerinden ön siparişe açılıyor! Alfa Romeo Tonale fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Alfa Romeo’nun merakla beklenen kompakt SUV modeli ‘Tonale’ Türkiye’de ön satışa sunuldu. Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü, markanın Türkiye pazarındaki varlığının Tonale ile güçleneceğini belirtirken; “24 Haziran’dan itibaren, online.alfaromeo.com.tr üzerinden lansmana özel 1.5 litrelik, 160 HP’lik Hibrit motorlu “Edizione Speciale” özel seri versiyonunun ön siparişlerini almaya başlayıp, Temmuz ayının ikinci yarısından itibaren müşterilerimize teslim edeceğiz. Eylül ayında ise 1.6 litrelik 130HP’lik dizel ve otomatik vitesli versiyonu Türkiye yollarıyla buluşturacağız. Tonale, bizi çok heyecanlandıran ve uzun zamandır Türkiye Pazarı için beklediğimiz bir model. Tonale’den yıl sonuna kadar 1000 adet getirmeyi planlıyoruz” dedi. Tonale’nin lansmana özel versiyonu, 24 Haziran’dan itibaren 1.399.000 TL’lik fiyat ile markanın Online Satış Kanalı “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden ön siparişe açılacak.

Bu elektrikli otomobil tek şarjla 1202 kilometre yol yaptı! VISION EQXX Stuttgart’tan Silverstone’a gitti!

Alfa Romeo Tonale’nin Edizione Speciale özel versiyonu 7 ileri otomatik şanzımanlı ve 1.5 litre 160 HP’lik değişken geometrili Turbo motor ve 48volt “P2” elektrik motoru mild hibrit versiyon ile satışa sunuluyor. Bu versiyon performansını yeni, 1,5 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motor ile 48-Volt bataryaya sahip 15 kw’lık elektrik motorun sinerjisinden alıyor. Tonale’nin hibrit teknolojisi; aracın sessiz, akıcı, yakıt harcamadan, “%100 elektrikli modda kalkış” yapabilmesine (e-launch) ve düşük devirde tamamen elektrikli modda ilerlemesine (e-creep) imkan sağlıyor. Tonale, sadece elektrik motorun gücü ile yoğun ve sıkışık trafikte kısa mesafelerde gaz pedalına basmadan da ilerleyebiliyor (e-queueing) ve tamamen elektrik modunda park edilebiliyor (e-park).

Yenilenen Citroen C5 Aircross SUV Türkiye’de satışa sunuldu! İşte özellikleri ve fiyatı!

Kompakt sınıf için iddialı boyutlara sahip olan model, 4,53 metre uzunluk, 1,84 m genişlik ve 1,6 m yüksekliğiyle Alfa Romeo’ya özgü, yenilikçi tasarım anlayışını yansıtırken, geçmişle gelecek arasında kusursuz bir uyum sergiliyor. Yeni -Full LED Matrix “3+3” Üç modüllü farlar, otomobilin ön kısmında benzersiz bir görünüm oluştururken, gündüz sürüş farları, dinamik sinyaller ve “Karşılama ve Uğurlama” işlevleri ile her zaman en iyi aydınlatma koşullarını sunuyor. Üç modüllü far, hayatı kolaylaştıran ve sürüş güvenliğini destekleyen farklı teknolojileri de bünyesinde barındırıyor. Otomobilin çekiciliği ve dinamizmi, 8C Competizione tarzında arka camı kadar, “çevirmeli telefon kadranı”nı andıran jantlarıyla da Alfa Romeo tarzını yansıtıyor. Kabin içinde ise alüminyumun sağlamlığı ve Alcantara, deri koltukların sıcaklığı ve yumuşaklığı konforlu yolculuğu garanti ediyor. Üst düzey kalitedeki malzemelerin kombinasyonu, genç, şehirli ve dinamik kullanıcıların kişiliğini yansıtıyor. Tonale’nin “Teleskopik” gösterge paneli ve 3 kollu spor direksiyon ve direksiyondan kumanda edilen aliminyum vites kulakçıkları gibi detaylar, markanın ruhuna sadık kalarak sürüş tutkunlarına dinamik bir iç mekân sunuyor.

Yeni Suzuki S-CROSS çok iddialı özellikleriyle Türkiye Yollarına Çıktı!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Alfa Romeo Tonale fiyat listesi.

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Alfa Romeo Tonale fiyat listesi.

Alfa Romeo Tonale fiyat listesi.

Alfa Romeo Tonale fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba