NISSAN 30. YIL KAMPANYASI! Nissan Türkiye yönetimi Aralık 2023 kampanyasında neler açıklıyor?

Araba Kampanyaları Aralık 2023 Nissan
Araba Kampanyaları Aralık 2023 Nissan

NISSAN 30. YIL KAMPANYASI! Nissan Türkiye yönetimi Aralık 2023 kampanyasında neler açıklıyor? Araba Kampanyaları Aralık 2023 Nissan.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Öncelikle bu bilgiler bana Nissan Türkiye yönetimi tarafından halkla ilişkiler şirketi aracılığıyla basın bülteni olarak iletilmiştir. Açıklanan bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Qashqai’nin e-POWER donanımına sahip versiyonunda Aralık ayında sahip olmak artık daha kolaymış. Qashqai e-POWER’ın Aralık ayı kampanyasında 150.000 TL nakit alım indirimi ile 200.000 TL’ye 12 ay %0 faiz kredi imkanı bir arada sunuluyor. e-POWER teknolojisine sahip Qashqai’nin Designpack, Skypack, Black Edition donanım seviyelerinde sunuluyor. Platinum Premium donanım seviyesine sahip Qashqai’ler ise 150.000 TL nakit alım indirimiyle sunuluyor. Kampanya Nissan Qashqai’nin hafif hibrit benzinli tüm Qashqai donanım seviyelerinde geçerli olacak.

Nissan X-Trail, Ekim kampanyası kapsamında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250.000 TL fiyat desteği ile dikkat çekiyor. Yeni X-Trail’in e-POWER teknolojisine sahip modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında 250.000 TL fiyat desteği sunuluyor. B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke, Aralık kampanyası kapsamında, 120.000 TL fiyat desteği ve 150.000TL’ye 12 ay %0 faiz imkanıyla kampanyadaki yerini alıyor. Nissan Türkiye’nin özel kampanyaları Aralık ayında sınırlı süre için geçerli olacakmış.

HONDA CIVIC SEDAN ARALIK KAMPANYASI! 185 bin TL indirim veya 280 bin TL için yüzde 0 faiz!

Araba Kampanyaları Aralık 2023 Kia.

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Kampanyaları Aralık 2023 Nissan.

Araba Kampanyaları Aralık 2023 Nissan

Araba Kampanyaları Aralık 2023 Nissan.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba