arabam.com’da oyuncak arabaları Trint sat ilanına çık Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda (TOG) bağış yap!

arabam com Toplum Gönüllüleri Vakfı.
arabam com Toplum Gönüllüleri Vakfı.

arabam.com’da oyuncak arabanı Trint sat ilanına çık Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda (TOG) bağış yap! arabam com Toplum Gönüllüleri Vakfı.

Instagram Hesabım

arabam.com, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği Arabam Senin Oyuncak Paylaşım sosyal sorumluluk projesini duyurdu. Projeye katkı sağlamak isteyenler, oyuncak arabasının temsili değerini arabam.com’un Trink sat! hizmeti ile sorgulayarak yapılan bağış tutarına destek olabiliyor. Oyuncak arabaların temsili fiyat sorguları, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda (TOG) gönüllü çalışmalara katılan Toplum Gönüllüsü gençlerin eğitim temalı sosyal sorumluluk projeleri için bağışa dönüşürken, ihtiyaç sahibi okullardaki çocuklara da TOG aracılığıyla oyuncak araba gönderiliyor. Türkiye’nin önde gelen 2.el otomobil ilan platformu arabam.com, bu proje ile Trink sat! hizmetini eğlenceye çevirerek insanların “oyuncak arabalarının” temsili fiyat sorgusunu yapabilecekleri bir sayfa tasarladı. Hazırlanan sayfa, 23 Nisan itibari ile aktif olarak, 1 ay boyunca oyuncak arabaların Trink sat! sorgusunu bağışa dönüştürecek.

Dacia doğduğu 1968 yılından bu yana 10 milyonuncu aracını banttan indirdi! İşte en çok satanlar!

arabam.com ve Toplum Gönüllüleri Vakfı ortaklığı ile gerçekleştirilen proje ile arabam.com’un Trink sat! hizmeti için hazırlanan temsili sayfada projeye destek olmak isteyenler aşağıdaki adımları uygulayacak:

Katılımcılar, tıpkı aracını Trink sat! ile satmak isteyenlerin yanıtlaması gerekenlere benzer olarak hazırlanan temsili soruları yanıtlayacak.
Katılımcılardan oyuncak arabalarının markası, ne zaman aldığı bilgisi, nasıl çalıştığı ve oyuncağın materyali ile ilgili bilgileri istenecek.
Sisteme oyuncak arabaların bir adet fotoğrafının yüklenmesi gerekecek.
Türüne göre oyuncak arabaların bağış tutarı belli olacak. Yapılan her sorgu 5 TL, 10 TL 15 TL tutar aralığında Toplum Gönüllüsü gençlerin eğitim temalı projeleri için bağışa dönüşürken, arabam.com ihtiyaç sahibi okullara da TOG aracılığıyla oyuncak araba gönderecek. Ayrıca sorgu yapanlar dilerlerse kendi oyuncak arabalarını MNG Kargo ile ücretsiz olarak arabam.com’a kargolayarak gönderilen oyuncak bağışına da destek olabilecek.

Volkswagen Grubu elektrikli arabaların şarj istasyonlarını benzin istasyonu gibi aynı fiyata getiriyor!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

arabam com Toplum Gönüllüleri Vakfı.

arabam com Toplum Gönüllüleri Vakfı.

arabam com Toplum Gönüllüleri Vakfı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba