Borusan Otomotiv 36 Ay Araç Kiralamanın Avantajlı Fiyatlarını Şimdi 18 Ay Kiralamada Sunuyor!

Araç Kiralama Borusan Otomotiv Premium.
Araç Kiralama Borusan Otomotiv Premium.

Araç Kiralama Borusan Otomotiv Premium, Borusan Otomotiv Premium Araç Kiralama, Borusan Otomotiv Premium kiralama fiyatları, Borusan Otomotiv Premium rentacar.

Borusan Otomotiv 36 Ay Araç Kiralamanın Avantajlı Fiyatlarını Şimdi 18 Ay Kiralamada Sunuyor! Araç Kiralama Borusan Otomotiv Premium, Borusan Otomotiv Premium Araç Kiralama, Borusan Otomotiv Premium kiralama fiyatları, Borusan Otomotiv Premium rentacar.

Instagram Hesabım

Borusan Otomotiv Premium iddialı modeller için yeni kiralama fiyatlandırmasını açıkladı. Yeni BMW 1 Serisi, Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé, BMW 3 Serisi, Yeni BMW 520i, Yeni BMW X1 ve BMW X3 sDrive20i modellerinde geçerli yıl sonuna kadar sürecek olan uzun dönem kiralama fırsatı sunuyor. 36 ay kiralamanın avantajlı fiyatlarını 18 ay kiralamada sunan Borusan Otomotiv Premium, BMW’nin teknolojik ve performanslı sürüş keyfiyle buluşmak isteyenlere benzersiz bir olanak yaratıyor.

Her Kullanıcıya Uygun Farklı Bir BMW Modeli Sunuluyor

Önden çekişli sürüş mimarileriyle BMW’nin kompakt sınıftaki en yeni temsilcileri Yeni BMW 1 Serisi ve Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé, kullanıcılarını yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi detaylarla buluşturuyor. Göz alıcı tasarımı ve sürücü destek sistemleriyle BMW 3 Serisi, gelişmiş şasi geometrisi ile sürücülerine keskin bir sportif sürüş karakteri sunuyor. BMW’nin premium otomobil standartlarını belirleyen modeli Yeni BMW 520i, sportif şıklığı lüks dinamizimle bir araya getiriyor. Çevikliği, çok yönlülüğü ve atletik tasarımıyla Yeni BMW X1 sürücülerine maksimum konfor sağlıyor. Ayrıca, gelişmiş sürüş ve park asistanı teknolojileriyle BMW X3 sDrive20i ise atletik görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Formula 1’de İstiklal Marşımızı Murat Karahan Seslendirecek! Murat Karahan kimdir?

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Araba Habercisi Kasım.

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Renault Captur çok iddialı geldi! İşte Yeni Captur’un tüm özellikleri.

Yerli üretim yeni Hyundai i20 satışa sunuldu. Küçük HB sınıfından önemli pay alır.

Yetkili satıcıları gittiğiniz zaman neden araba bulamıyorsunuz? İşte cevabı.

Yeni Opel Crossland gösterildi! Adındaki X’i bırakmanın dışında neleri yeni?

Ferrari’nin en son yeniliği olan Portofino M’nin özellikleri neler?

Yeni Mercedes Benz GLA Murat Tosun test yorumları nasıl?

Honda SUV e:concept ortaya çıktı. Tasarımı çok dikkat çekiyor.

Suzuki SX4 S-Cross Türkiye’de satışa sunuldu. İşte satış fiyatı.

Yeni Renault Symbol tanıtıldı! Orta gelirli aileler için çok iyi seçenek olacak.

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea Sedan dizel otomatiği Murat Tosun test etti.

Yeni Volkswagen Tiguan Türkiye’de satışa sunuldu!

Araba Habercisi Kasım 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 22. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 22. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 22 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Araç Kiralama Borusan Otomotiv Premium.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba