Aston Martin’in İlk SUV Modeli DBX Tanıtıma Hazır! İç Mekan Detaylarını Açıkladılar!

Aston Martin SUV DBX Tanıtıldı!
Aston Martin SUV DBX Tanıtıldı!

SUV sınıfına olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Premium markaların açtığı yolda diğer tüm markaların da katılmasıyla neredeyse her markanın SUV modeli piyasaya çıktı. Bu yarışta geri kalmak istemeyen ultra lüks markaların öncüsü Porsche oldu. Porsche tutkunlarını ikiye bölen ve spor araba üreticisiyken nereden çıktı bu Cayenne modeli dedirtti. Ancak markanın hem cirosunun hem de karının yarısından fazlasını tek başına üstlenen Cayenne modeline kardeş olarak Macan’ı da getiren Porsche, erken adım atmanın avantajlarını yaşamaya devam ediyor. Arkasından Maserati’nin Levante’si, Lamborghini’nin Urus’u geldi ve çarşı iyice karıştı. Arada bir de Bentley’in Bentayga’sı ‘mekanın sahibi’ edasıyla geldi. Şimdi ise bu kervana Aston Martin de katılıyor. Aston Martin SUV DBX Tanıtıldı!

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Aston Martin’in ilk SUV modeli olan DBX, 20 Kasım 2019 tarihinde Çin’in Beijing şehrinde tanıtılacak. Aston Martin DBX’in satış fiyatının Avrupa’da 193.500 Euro olacağı açıklandı. Modelin tasarım süreci üzerinde oldukça fazla mesai harcanarak klasik Aston Martin çizgileri korunmaya çalışılmış. Dış tasarımı hakkındaki detaylar henüz net bir şekilde ortaya konulmasa da iç tasarımın fotoğrafları yayınlandı.

Aston Martin DBX’in iç tasarımında SUV olmanın etkisiyle de geniş bir iç hacim sunuluyor. El işçiliğiyle hazırlanmış özel deri kaplama koltuklar dışında neredeyse konsolun tamamında kullanılıyor. Son teknolojik özellikleri de sunan Aston Martin DBX, konsolun ortasına yerleştirilmiş büyük bir ekranla bu durumu sergiliyor. Arka taraftaki yaşam alanını da oldukça cömert şekilde sunan Aston Martin DBX, konfor özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Aston Martin SUV DBX Tanıtıldı! Araba Habercisi Dergisi.

Uzun Dönem Kiralık Araç Kullanan Beyaz Yakalılar İçin Lüks Geri Döndü Denilebilir mi?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba