Audi A4 25’inci Yaşını Kutluyor! 1994 Yılında Doğdu Bugüne Kadar 7.5 Milyon Sattı!

Audi A4 25 Yaşını Kutluyor
Audi A4 25 Yaşını Kutluyor

Audi, bugüne kadar dünya çapında 7,5 milyon adetlik satışa ulaşan ve markanın tarihinde en çok satan modeli olan A4’ün 25’inci yaşını kutluyor. Audi A4 25 Yaşını Kutluyor

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

1994 yılında selefi Audi 80’in yerine üretilen Audi A4, o yıl konforu, sportifliği ve elegan tasarımı ile segmentinde dikkat çekti. Standartları yeniden belirleyen Audi A4, dünya genelindeki otomobil severlerin beğenisini toplamıştı.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı!

A4, daha ilk yılında elde ettiği 272 bin 52 adetlik satışıyla, markanın en çok satan modeli oldu ve hala birçok sürüş asistan sistemiyle markanın sembolü olmaya devam ediyor.

Şu an 5’inci nesli yollarda olan Audi A4’e talep, hiç bitmedi. Özellikle Çin, Almanya ve ABD’de hala Audi’nin en çok tercih modeli konumunda. Almanya’da satılan her 5 Audi’den biri, A4. Sadece Çin’e özel üretilen uzun dingilli A4, Çin’de en çok tercih edilen Audi modeli… Bugüne kadar 7,5 milyon adet satılan A4, Avrupa ve ABD pazarı için Almanya’daki Ingolstadt ve Neckarsulm fabrikalarında, yerel pazarlar için Çin’deki Changchun ve Hindistan’daki Aurangabad üretim merkezlerinde de üretiliyor.

Audi A4 25 Yaşında
Audi A4 25 Yaşında

[irp posts=”5572″ name=”Araba Habercisi Dergisi Yaz Sayısı Çıktı! Temmuz Ağustos Sayısında Neler Var?”]

Audi A4 25 Yaşını Kutluyor

Araba Habercisi Dergisi

VW California Modelinin İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı Kampçıların Gözdesi Olacak!

Bu yılın başlarında tanıtılan Multivan gibi, California da elektrik destekli hidrolik direksiyon kullanıyor. Volkswagen Ticari Araçlar, kamp tutkunlarına çok sayıda yeni sürüş destek sistemleri de sunuyor. “Şerit Yardımı”, Yan Koruma ve “Karavan Desteği” bu sistemlerin başında geliyor. Karavan Destek Sistemiyle römork takıldığında yapılan manevralar kolaylaşıyor.

Yeni VW California gücünü 2.0 litrelik turbo dizel motorundan alıyor. 200 beygir güce kadar sunulacak olan motor seçenekleriyle performansından da ödün vermiyor. VW California’nın dünya lansmanı, Ağustos ayında Almanya Düsseldorf’ta yapılacak olan kampçıların yoğun ilgi gösterdiği Caravan-Salon fuarında yapılacak.

VW California Modelinin İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı Kampçıların Gözdesi Olacak!

Audi A4 25 Yaşını Kutluyor, En Çok Satan Audi, Audi Modelleri, Audi Sürüşleri, Audi Yorumları, Audi Testleri, Audi Haberleri, Araba Testleri

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba