Audi lojistik planlamada Artırılmış Gerçeklik – AR (Augmented Reality) kullanıyor! Nedir bu teknoloji?

Audi Artırılmış Gerçeklik.
Audi Artırılmış Gerçeklik.

Audi Artırılmış Gerçeklik, Otomotiv Artırılmış Gerçeklik, Audi AR teknolojisi kullanıyor, AR teknolojisi nedir, Audi Augmented Reality.

Audi lojistik planlamada Artırılmış Gerçeklik – AR (Augmented Reality) kullanıyor! Nedir bu teknoloji? Audi Artırılmış Gerçeklik, Otomotiv Artırılmış Gerçeklik, Audi AR teknolojisi kullanıyor, AR teknolojisi nedir, Audi Augmented Reality.

Instagram Hesabım

Audi, lojistik süreçlerine Artırılmış Gerçeklik – AR (Augmented Reality) teknolojisini dahil ediyor. Lojistikte kullanılacak ve daha önceleri prototiplere göre hazırlanan konteyner ve diğer taşıma ekipmanlarını artık üç boyutlu hologramlar kullanılarak belirleniyor.

Audi, lojistik süreçlerinde LayAR sistemini kullanmaya başladı. Layout ve Artırılmış Gerçeklik – AR bir birleşimi olan yazılım, Audi’nin bir üretim alanında kurulması planlanan raflar, bantlar, kutular gibi tüm lojistik yapı ve nesneleri, CAD verilerini kullanarak, üç boyutlu bir hologram olarak görselleştiriyor ve gerçek ortama gerçek boyutta yansıtıyor.

Audi Artırılmış Gerçeklik sayesinde sorunları önceden fark ediyor!

Daha önce lojistik planlamalarında prototip kullanımına giden Audi, Artırılmış Gerçeklik sayesinde, birebir ölçekte bir görsellikle, sorunların erkenden fark edilmesini ve hızlı bir şekilde çözüm geliştirilmesini sağlıyor. Elde edilen tüm görüntüler, senkronizasyon yoluyla aynı anda birden fazla AR cihazında gösteriliyor ve kullanıcılar burada nesneleri hareket ettirebiliyor, döndürebiliyor veya değiştirebiliyor. Yapılan tüm değişiklikler gerçek zamanlı olarak görülüyor. Görüntünün paylaşımı sayesinde farklı tesislerde hatta ülkelerde olunsa dahi birlikte çalışmak so derece kolay hale geliyor.

Böylece daha verimli ve hızlı bir planlama yapan lojistik ekibi, halen Ingolstadt’taki kaporta atölyesinde bir uygulamayı: araçların teslimatı için yeni bir sürücüsüz taşıma sistemini geliştiriyorlar. LayAR yazılımının, önümüzdeki tarihlerde ana fabrikada elektrikli otomobillerin üretiminde de kullanılması planlanıyor.

Araba Habercisi Dergisi’nin 23. Sayısı Nerelerden Okunur? Derginin 23 Sayısı birden dergiliklerde!

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Araba Habercisi Aralık.

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

İşte tamamen yenilenen Honda Civic! Yeni Honda Civic ne zaman satılacak?

Bu Golf fabrika çıkışlı 320 beygir güç üretiyor. Volkswagen Golf R özellikleri neler?

Fiat Egea Cross ne zaman satışa sunuluyor! Yerli Üretim Egea Cross özellikleri neler?

Küçük SUV sınıfının iddialı modeli Renault Captur Araba Habercisi testine çıktı.

2. El fiyatları ne olacak? Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş cevapladı.

Yeni Dacia modelleri ne zaman satışa sunulacak? Fiyat performans makineleri geliyor.

Dördüncü nesil Audi A3 Sportback Türkiye’de satışa sunulmak için yola çıktı!

Yeni Hyundai i20 hibrit dizeli tahtından eder mi? Test ettik.

İkinci el Renault Fluence satın alınır mı? Araba Habercisi testinde.

Delphi Technologies Satış Sonrası “D” Markası ile Madeni Yağ Pazarına Geri Döndü!

Araba Habercisi Aralık 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 23. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 23. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 23 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba