Nissan Qashqai Midnight Edition Satışa Sunuldu! Qashqai Midnight Edition kaç paraya satışa çıktı?

Nissan Qashqai Midnight Edition fiyatı.
Nissan Qashqai Midnight Edition fiyatı.

Nissan Qashqai Midnight Edition fiyatı, Nissan Qashqai fiyatları, Nissan Qashqai fiyat listesi, Nissan Qashqai kaç para?

Nissan Qashqai Midnight Edition Satışa Sunuldu! Qashqai Midnight Edition kaç paraya satışa çıktı? Nissan Qashqai Midnight Edition fiyatı, Nissan Qashqai fiyatları, Nissan Qashqai fiyat listesi, Nissan Qashqai kaç para?

Instagram Hesabım

Nissan, tasarım değişiklikleri ve ek donanımlarıyla dikkat çeken Qashqai Midnight Edition versiyonunu satışa sundu. 10 yıldan uzun süredir segmentinde güçlü imajıyla ve performansıyla yer alan Nissan Qashqai, yeni tasarımıyla beğenileri topladı deniyor.

Nissan Türkiye Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri açıkladı!

Nissan Qashqai Midnihgt Edition hakkında bilgi veren Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri, “Nissan Qashqai her zaman en beğenilen modellerimizden biri oldu, şimdi de siyah detaylarla zenginleştirdiğimiz Midnight Edition versiyonumuzu sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Qashqai Midnight Edition, Skypack versiyonu üzerinde genel olarak tasarım değişiklikleri ve ek donanımlar ile oluşturulmuş bir versiyon. Tasarımda, siyah V-Motion ızgara, karartılmış ön farlar, 19” siyah alaşımlı jantlar, siyah tavan rayları, Alcantara koltuklar, siyah ayna kapakları öne çıkan değişiklikler arasında yer alıyor. Bu değişikliklerin yanı sıra karartılmış stoplar, ön ve arka siyah ekler, siyah hava kanalı çerçeveleri, siyah tavan ve A sütunu döşemesi, Midnight Edition kapı basamakları da bu versiyonla sunulacak özellikler arasında bulunuyor.” diye konuştu.

Nissan Qashqai Midnight Edition, akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı otomatik uzun far asistanı, akıllı anahtar gibi birçok Nissan Intelligent Mobility özelliğiyle de güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor.

SEAT’tan Cazip Yıl Sonu Fırsatları duyuruldu! Yenilenen Seat Ateca kampanyası açıklandı!

Nissan Qashqai Midnight Edition kaç para?

1.3 DIG-T 160 DCT Midnight Edition 364.900 TL.

1.5 dCi 115 DCT Midnight Edition 384.400 TL.

Fiyatlar kampanyalı listeden alınmıştır.

Araba Habercisi Aralık 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 23. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 23. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 23 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba